Парва ова е претешко за мене. Не сум љубител на трансот. Од денс музиката хаус и техно си поштовам. Траката си е добра, ама не сум во такво расположение.
Taurus-Spirit
Паааа темава не е дали песнава е претешка за вас,нас,бас : D Него да гу ислушамо траку и да гу објаснимо како гу ми сфаќамо. Еве ја гу слушам тфоју у момент, устфари еве заврши од што е кратка.
Знам га овој тракиче : D Устфари овој е тај инспирација за старвеј ту хевн тоес Цепелинс га украдесфа ритам,риф,мелодију на гитару, што и да е од Таурус, што у превод е биг у хороскоп : )
Малце е филхармонична,потсеќа на некој филмски кавер, на љубовну сцену од варнер брос или парамоунт пикчрс. Флејта на почетак дава филинг дека трака ке е бш спиритуална,виолине су тија што гу праиф нежну, на моменти тужну, бш како у романтик филм нели.
Јејеееее
Eric Burdon & War - Tobaco Road (live 1970)
Ps. Тема е преокеј за да учестфуе тапа трол жена како што е сунгер(иди мори мешај ајвар,ке ти загори) И тема е прекул за да пишуете по два три збора, океј е, не е океј, да ви ебу ботови : D Одвржите тастатуру, бидите покреативни