Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Совршенство...уствари Моби е името кое е обележје за електронскиот рок, а и за саунтрациве е добар. И нема човекот лоша песна.(y)

The Moody Blues-In You`r Wildest Dreams

Последно уредено:
Леџенди се овие од старите. И многу појче би ги слушал од Зепелиновци, Парпловци и други претставници од тие времиња.

Во ист стил че вратам.

Gerry Rafferty - Baker Street (Long Version)

Аоо човече, арно што се искажа дека неќеш Турви да ја коментира, па си реков ај јас. Немаше да ја слушнам иначе.
Преуба е! Гитарата посебно ме радува, солажите се прејаки. Мој тип на музика, лав ит.

Nicone & Sascha-Run Away (Dan Caster Dark Mix)

Овој пат идам со нешто нерокерско.
И Турви кај ме врати со песната, а замисли не го знаев насловот ни изведувачот, фала ти. :D

Оу не, не ги можам овие минималци... Ептен висок ритам, мелодијата во позадина е скоро непостоечка, замара уши и остала срања... немога

Moby- The Last Day( feat Skylar Grey)

Една од најчустфителни траке од Шпонгл'ци. Ај лост мај мајндз бат мај филинг ар тру, евритин ај ду ај офер ту ју : ) Љубоф, космички оргазам, љубоф и па љубоф, тој е мото на Шпонгл. Почиња како типичан флоутинг чилаут, а после измрдуе како и увек сс ефекти од Сајмон Халуциноген. Трака плови по океан од љубоф.Тејк мај хенд, енд лет ас флај ту Шпонгл'ленд. Одамна не сам гу слушаја траку. Враќа ми убави спомени. Флејта на Раџа Рам увек туја да гу праи атмосферу похипнотик.

Еве една крејзи скандо трака
M.E.E.O. - Wilder Beast

Парва ова е претешко за мене. Не сум љубител на трансот. Од денс музиката хаус и техно си поштовам. Траката си е добра, ама не сум во такво расположение.

Taurus-Spirit

Парва ова е претешко за мене. Не сум љубител на трансот. Од денс музиката хаус и техно си поштовам. Траката си е добра, ама не сум во такво расположение.

Taurus-Spirit

Паааа темава не е дали песнава е претешка за вас,нас,бас : D Него да гу ислушамо траку и да гу објаснимо како гу ми сфаќамо. Еве ја гу слушам тфоју у момент, устфари еве заврши од што е кратка.
Знам га овој тракиче : D Устфари овој е тај инспирација за старвеј ту хевн тоес Цепелинс га украдесфа ритам,риф,мелодију на гитару, што и да е од Таурус, што у превод е биг у хороскоп : )
Малце е филхармонична,потсеќа на некој филмски кавер, на љубовну сцену од варнер брос или парамоунт пикчрс. Флејта на почетак дава филинг дека трака ке е бш спиритуална,виолине су тија што гу праиф нежну, на моменти тужну, бш како у романтик филм нели.

Јејеееее Eric Burdon & War - Tobaco Road (live 1970)

Ps. Тема е преокеј за да учестфуе тапа трол жена како што е сунгер(иди мори мешај ајвар,ке ти загори) И тема е прекул за да пишуете по два три збора, океј е, не е океј, да ви ебу ботови : D Одвржите тастатуру, бидите покреативни

Добра вожња има песнава, не е лошо и успеав сите 14 минути да ги ислушам :D Саксот си го прави своето, често ми фали низ песни, ама дечкиве добро го склопиле. Али ипак неам шо посебно да кажам, некако casual ми е, ипак е 70та :)

Moon & Pollution- Alter Eagle

Добра песна, посебно ми одговара со времево надвор. Да ја слушаш на слушалки прај филмови. Битот бавен заедно со мекиот вокал прават убава целина.

Шопен-
Апрель мечты

Тамански за со времево. ДО пред сат време шибав инструментална музика во овој стил. Сега се префрлив на некои лесни акустики. Можи пак да продолжам со инструменталното, зошто да не :)

Tarmac notre epoque

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom