Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Не би ми текнало да го земам телефонот и слушалките и да слушам ваква музика, но овој вид на музика за мене не е лош. Кога кај нас би имало некој ноќен летен концерт на отворено со ваква музика, би отишол. Што се однесува до песнава.........., музиката ми се свиѓа, гласот е Ок, но мене цел текст (освен на крајот) ми се слушна како Ај ај ај, отото, буљо буљо, ај ај.........:D

Bebe Rexha feat. Nicki Minaj - No Broken Hearts

:)

Предобро, од почеток до крај на песната. Песнава е баш онака да те расположи, и покрај тоа што не е турбофолк:D

Radiohead - Burn The Witch

@beaverknight @Prince @Коловрт ја заборавивте темава начисто:D

Предобро, од почеток до крај на песната. Песнава е баш онака да те расположи, и покрај тоа што не е турбофолк:D

Radiohead - Burn The Witch

@beaverknight @Prince @Коловрт ја заборавивте темава начисто:D
:love:

Ок песна, мн мн не ми е на мрак, али е од бендот и е ок. Подобра од сите песни освен Codex во последниот албум, а полоша од сите од Kid A, Amnesiac, In Rainbows, Hail песни.

Sunnyboys - My only Friend

Ич го неам слушано бендов... песнава вака од прво слушање ми е океј, ми се свиѓа, и не ми се свиѓа, не знам баш, ваљда треба да ја ислушам уште неколку пати за да одлучам :D

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

Го имам слушано бендов. :P
Убаво и ептен ново како што гледам, од новиот албум.
Не знам за вас, ама мене накај 40-та секунда еден мал дел малку ме потсети на нивната Can't stop.

Инаку Otherside ми е омилена од пиперчињава :love:

Franz Ferdinand - Do you want to
https://youtu.be/7fNMgncH5-w

У групата на топ 10 омилени инди рок бендови ќе ги стаам момциве. Во суштина до пред 2-3 години им ја знаев само Тејк Ми Аут и плус некои други, и една вечер решив да им го преслушам целосно албумите... не биле лоши :D
Иначе песнава ми е од омилениот нивен албум, на трето место послe The Fallen & I'm Your Villain.

The Fallen - Franz Ferdinand

Кога ќе слушнам ваква музика/песна, првото нешто што ми паѓа на памет е американски филм, посебно оној дел на почеток кога ја прикажуваат околината (читај градот, куќите, планините...), па потоа следи упознавањето со ликовите:D Што се однесува до песната, Ок е, но во однос на овој вид музика постојат многу подобри песни:)

Beogradski sindikat - Sistem te laze

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom