Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Милина бе. Смирувачка, разбиструва мозок. Ги обожавам овие. Пред некое време имав обичај да заспивам со нешто слично. Кажете збогум на несоницата се песниве. :D

Иначе Сунѓер и ова ти е некој вид на фолк, не е турбо сега, ама некои го викаат нео-фолк, што е исто така фенси име.

Бен Хур - Весела песна

:D

Класика песние, човекот со греблив вокал (така си го викам) :D Не ми е многу слушан да бидам искрен. Возливо песниче, за да си го пуштиш на автопат дури тераш со колата и да шибаш кроце кроце на зајдисонце.

Demir Hisar - Linija od Dlanka

Омилената песна на мајка ми, мене лично ми се допаѓа песнаа, убава, иста како и сите народни, само оваа помалце потценета ми стои, и да ко сум тука

Dean Martin - That's Amore

Класика од едни од пионерите на gangsta рапот, макар да мене целиот тој правец ми е апсолутно безвезен, посебно од текстовите на песните.

KEN mode - The Goat

еден поджанр на рокот кој никако не го поднесувам, не ни пробувам да ислушам цел албум, дури самава песна ми беше предолга да ја ислушам. прв пат се среќавам со бендот и песнава, ништо посебно за мојот музички вкус

Doors - Love Her Madly

Ваква музика ми се свиѓа, посебно ако ја слушам како изведена во живо, но гласот е премногу пискав за ваков вид музика. Едноставно ја уништува песната:)

The Black Eyed Peas - Pump It

:)

Адреналинска песмичка. Користена во доста акциони филмови. И премногу мејнстрим :D

Eddie Vedder - Guaranteed

Линкот на средина на песната ме однесе право. Не знам, може требаше половина да ја ислушам само. :D Ама ја пуштив од почеток. И одличен е. Многу сакам кога се мешаат нагласени перкусии со жичани инструменти. Се изначекав 7 минути за она посуровото, ама знаев оти ќе дојде. Јака е.

Mizar - Indian Summer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom