Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Од песнава, спаси ме.

Low - Lullaby

И пак ќе речам. Сакам некој шо ја нема слушнато песната да ја слушне и искоментира. Вие стари волци, back off! : D

Еве ја сам стар вук, ама не сам гу слушаја
За малце ке си пишесмо у исто време. Мислеше да искоментрирам за песну над твоју, у стилу тебе ти нема спас, Сунгеру

Овај песна е бш лоу,слоу моу. Не е песна, трака е. Почиња сс едн "твин пикс" риф на гитару кој се диза и диза и праи градацију у побрзу ноту и ритам. Трака е емоција, гитара е олицетворение на оној што се дешаа бш ск у момент зад прозорците на младоста, лудоста, есента и мокрите улици, тоес ритамот на дождот. Ритам у целу траку е ист, тај е тај гитара, ама никад не здосадуе. Нели

I Monster - Daydream in Blue

Последно уредено:
Заебана песна, јако заебано интересна :D Имам слушано малку од братов, од постарите албуми, но не и ова. Тамански е.

CLAN OF XYMOX something wrong

Тату беа состав кој се појави пред 10тина години некаде ко шо ме држи меморија. Наметнаа свој специфичен стил и се појавија два бранови, едни кои ептен ги сакаа и свршуваа на нив, и други на кои им беа сеедни. Јас бев во овие другиве.

Letu štuke - Minimalizam (HD sound and lyrics)

Ја пуштаа чат па во Апореа на времето. Али отсегаш ми биле премеки за мој вкус. Повеќе ги рачунам како женски бенд, или бенд за чупиња :)

Kiril Mančevski- Kirajđice, Jabanđice

Neznam zasto italijancive si go potcenuvaat jazikot, mozhe i podobro bi zvucela na italijanski cela ako bese, lesna pesna, evroviziska de :D

Rihanna - Stay

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom