PES6 Shollym 2011-12, ONLINE

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Од каде па сега ова излезе....... јас веке долго време играм преку ова...... http://www.pes6j.net/

Си се регистрираш.... и местиш подесувањата.... и цепеш!

24 саата имаш онлајн играчи од целиот свет......
Брат ова е застарено више, башка и нема ниеден трансфер направен

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.608
Поени од реакции
14.448
Брат ова е застарено више, башка и нема ниеден трансфер направен
Хах застарено, а моментално тоа е најдобриот сервер за ПЕС 6 на кои онлајн просечно секогаш има по 100 луѓе.. И не е точно дека немало трансфери, имаше еден пач се симнуваше, беше само еден фајл (e_data мислам) од околу 400 мегабајти, и го копираш кај што ти е инсталирана играта, и ти ги имаше новите трансфери кога играш онлајн. Тоа зборам за минатата сезона, за оваа сеуште не е испаднат пачот, мада ете пишува дека наскоро ќе има и за оваа сезона.

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
Хах застарено, а моментално тоа е најдобриот сервер за ПЕС 6 на кои онлајн просечно секогаш има по 100 луѓе.. И не е точно дека немало трансфери, имаше еден пач се симнуваше, беше само еден фајл (e_data мислам) од околу 400 мегабајти, и го копираш кај што ти е инсталирана играта, и ти ги имаше новите трансфери кога играш онлајн. Тоа зборам за минатата сезона, за оваа сеуште не е испаднат пачот, мада ете пишува дека наскоро ќе има и за оваа сезона.
Еј ај не компликувај ако сакаш симни го да играме ако не немораш!! само да ти напоменам дека имаш овде најнови клубови трансвери 3000 стадиони, навивања 200 репрезентации и класик тимови па ти разгледај што е подобро

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.608
Поени од реакции
14.448
Еј ај не компликувај ако сакаш симни го да играме ако не немораш!! само да ти напоменам дека имаш овде најнови клубови трансвери 3000 стадиони, навивања 200 репрезентации и класик тимови па ти разгледај што е подобро
Не мора да ми кажуваш што и како има во пачов на Шолим, играм со него откога почна да го прави, јас кажав само за тоа дека и на pes6j серверот може да се игра со нови трансфери.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Мене ми изгледа премногу комплицирано да се игра со пачот на Шолим и неговиот сервер!

И да .... трансферите беа обновени пре почетокот на оваа сезона..... сега при крај на Октомври излегува новиот...така да ке ги има и новите трансфери!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
До сега играв само на pes6j.net т.е. со Deemaz пачот. Супер беше...

Но би сакал овој пат да го ставам Shollym пачот, иако е преголем, сепак вреди, тоа со Classic Teams најмногу ми се свиѓа... 3 во 1 е, за оние кој не се запознаени, разгледајте повеќе слики низ нивната официјална фејсбук страна: http://www.facebook.com/ShollymPatch

Инаку ова само за турнир ќе биде или и кога сакаш ќе можеш да влезеш на серверот со Shollym пачот?

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
До сега играв само на pes6j.net т.е. со Deemaz пачот. Супер беше...

Но би сакал овој пат да го ставам Shollym пачот, иако е преголем, сепак вреди, тоа со Classic Teams најмногу ми се свиѓа... 3 во 1 е, за оние кој не се запознаени, разгледајте повеќе слики низ нивната официјална фејсбук страна: http://www.facebook.com/ShollymPatch

Инаку ова само за турнир ќе биде или и кога сакаш ќе можеш да влезеш на серверот со Shollym пачот?
Кога сакаша можеш да играш

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Jas igram liga shollym :) lider sum sega za sega :D ima dobri igraci stvarno :)
prijavete se .. sega polu-sezona e:) pa da se probame :)

Kajgana Shop

На врв Bottom