PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
ТоРпЕдО#(Arsenal) - ManUtdChampions(ManUtd) 3:3
ТоРпЕдО#(France) - ManUtdChampions(England) 1:0
ТоРпЕдО#(Chelsea) - ManUtdChampions(ManUtd) 2:0

Интересни натпревари,посебно првиот..Задоволен сум од моето деби,само имав проблем со контролите,коа требаше да шутирам по навика на Д стискав и отиде шансата..така мн. пати..Ај сеа ќе ги променам..Кој сака да играме пријателски нека ме адне на МСН bor4e_m.u@hotmail.com

ајде кој е за пес нека ме адд...orce_nikolov_@hotmail.com ....по можност да играме на тој не4ин што е преку цел свет...тоа е ептен лесно...само се регистрирате на форумот... www.pes6j.net и го мените тоа во хост и играте...можете да видите како треба да изгледа хост на темата што е за игранје онлајн пес.

ТоРпЕдО# (Arsenal) - DjManga (PSV) 4:4
абе сум ојачил:baeh::duel::zver::icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Nikola_Volkovo(Chelsea) 2:0 ManUtdChampions(ManUtd)

ТоРпЕдО# (Arsenal) - dimitaar (Barcelona) 3 - 1 ( прекин 49' ) Паднал му нет-от..

ToРпЕдО# (Аrsenal) - ace (Barcelona) 7 - 2 6 гола со Анри.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ТоРпЕдО# (Portugal) - ace (Brazil) 1 - 0 прекин 07мин. закаснел на работа човекот:vozbud::helou:

ManUtdChampions-daj msn

пс. кој сака да изиграме некој немам од дамна играно пес...

аеее...кој сака на мсн

riste_g - bojann1 2:0
riste_g - bojann1 0:2
riste_g - bojann1 3:3

Nikola_Volkovo(Chelsea) 5:1 ManUtdChampions(ManUtd)

Овој меч ме направи ќофте:kesa:..Одбраната моја не си ја знаеше главата...А и утнав 2 100% шанси

Nikola_Volkovo(Барса) 1:2 ManUtdChampions(ManUtd)

(мојата прва победа):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Му дадов гол на почетокот на мечот..До крајот на полувремето пак утнав 2 100% шанси..П.П беше 0:1..Потоа во 53-та мин. добив црвен картон(Видиќ),ама му дадов гол со Гигс во 70-та,намали на 1:2 во 75-та и потоа гледав да ја зачувам топката колку е можно повеќе во моите играчи...

Се е ОК,само имам еден проблем..НЕ ЗНААМ ДА ДААМ ГОЛ:nesvest:..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom