PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
имате нов апдејт ..... барајте PES 2014 1.01 + DLC Cracked - vovan31337

Changelog :
- 2 New Balls
- Both “Ranking Match” and “Friendly Match” are selectable in “Match”.
- “Master League Online” is now selectable in “Football Life”.
- “Online Settings” have been added as a Top Menu Option. This can be used to configure a wide range of online options.
- Minor adjustments have been made to a variety of modes to improve general gaming experience.

абе излезе ова ПЕС 2014? гледам коментариве не се охрабрувачки баш или да си продолжам на 2013 да си играм и онака го имама најновиот пач инсталирано пред 2 недели

абе излезе ова ПЕС 2014? гледам коментариве не се охрабрувачки баш или да си продолжам на 2013 да си играм и онака го имама најновиот пач инсталирано пред 2 недели
брат засега многу негативност има за пес 2014 ..... јас ја оставив за тест период , би требало да искачаат апдејти и пачови па ќе видиме .... Пес Едит треба овие денови да извади пач па би требало фих за многу работи ....
--- надополнето: 20 септември 2013 во 22:26 ---
сакам да се поправам за погрешно што ве известив .... не излезе апдејт туку излезе најновиот поправен крак од Скидроу, главната фаца за игрите што ги имате денес секаде дома .... кракот ги поправа сите шити работи,така што сега официјално можете од Конами да го симнете најновиот пакет поправки со играта ..... гуглајте skidrow .... bite :)

Морав :pos:

123.jpg

Пацини е ова инаку :icon_lol:

И едно наградно прашање : кој е фудбалеров? :гик:

321.jpg

Не е фер, за Милан сум, знам кој е. Заедно со Ночерино се можеби најлошо направените играчи во играва, тотално ни фризури ни бради не им погодиле.

wrvg.png

Кажете му на Берлускони да им купи шкафче за копачките. Не бива вака едни врз други.:icon_lol:

Горан Пандев ..... нашиот најпознат фудбалер во светот .... очигледно не е познат во Јапонија ,зШ не не знаат .....

Горан во Пес 13

185px-GPandev.jpg

Горан во Пес 14

6qej.png

Jaпан си е тапан .... :свиркам:

Japan_display.jpg

Некој го има истиот проблем со мене!?
Имам солидни конфигурации за ПЕС 2014, претходно најавија дека играта ќе ги има скоро истите со ПЕС 2013, на 13-ката играта беше без LAG, додека сега на оваа неможам да изиграм ни натпревар заради лудиот LAG. Некое решение?

Некој го има истиот проблем со мене!?
Имам солидни конфигурации за ПЕС 2014, претходно најавија дека играта ќе ги има скоро истите со ПЕС 2013, на 13-ката играта беше без LAG, додека сега на оваа неможам да изиграм ни натпревар заради лудиот LAG. Некое решение?

I jas imam solidna konfiruracija i podsecnue po malce, plus gi probav site varjanti i poslaba rezolucija, i low kvalitet na detali, no dzabe. Valjda ke go sredat so update, ako voopsto go sredat toa.
Topka vo prazno nemoj da pomislis, odma ja podava na toj pred nego. Se probav vo toa opciite, pa duri i staviv sve da bide so pomos i podavanje, sutiranje, pak istite gluposti.
Edna mala prednost od 2013 e toa sto golmanite koga ke padnat, probuvaat odma da stanat i da branat, za razlika od 2013, ako padne nema stanuvanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom