Momci,moze li da mi dadete nekoj dobar link da ja simnam igrata,fala odnapred.[DOUBLEPOST=1395845869][/DOUBLEPOST]Momci,moze li da mi dadete nekoj dobar link da ja simnam igrata,fala odnapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауу ужаси ужаси, не издржав ни една утакмица, изгасив и одма uninstall...ја снимив пак 2013 колку да има нешто ако ми се приигра некогаш, да напраам некоја симулација на реален натпревар...Ќе ја пробам само поради то што купив нов лаптоп, ако ме накурчи одма ја бришам и одам на ФИФА 14
Пиши им на супортСе повеќе сум убеден дека е најдобро играва да ја вадат на секои 2 години. Ем ќе можат повеќе да се посветат, ем и ако сакаат нов engine да имплементираат ќе имаат повеќе време да го направат и тестираат. Башка на овој начин скоро сигурен сум дека ќе им ја купам оригинал(ако вреди де). Моментално дури и да вреди јас пак не сум убеден да им ја купам бидејќи за година дена нова ќе излезе па веќе нема да има поддршка за моменталнава и серверите се повеќе ќе се напуштаат. Значи секоја 2ра год да вадат нова PES за околу 30евра, а споредните години да вадат само еден DLC pack со сите нови играчи, трансфери, дресови, копачки, топки итн. што би чинел околу 10евра. Вака ќе знам и дека мин. 2 год ќе се гејма играта што сум ја купил.
Абре шо се мачиш, земи си фифа 14, Господ да те видиАуу ужаси ужаси, не издржав ни една утакмица, изгасив и одма uninstall...ја снимив пак 2013 колку да има нешто ако ми се приигра некогаш, да напраам некоја симулација на реален натпревар...
Ќе се самоцитирам и истиов пост излeда ќе го пишам и за 2015.Очекувам истокако предходните верзии.
Тешки нека ме демантираат.
Баш оваа година не можеш да го тврдиш тоа, кога се спрема целосно нов engine...
А ќе го цитирам и МацОкеј друже, ова што го збориш не може едноставно да е точно. Тврдиш дека ја лажат целосно јавноста дека има нов енџин.
Прогуглај Metal Gear Solid: Ground Zeroes и ќе видиш за што прават муабет.![]()