PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Јас некогаш играм со Man Utd и или газам или ме убиваат, а најчесто е второво :) Глупо е да кажам „ама добро играм“ еве на пр. со QPR скоро и да немам пораз, добро ми одело и со Удинезе, WBA и мнг др. полоши екипи, ама со овие многу тешко, никако да ја најдам правата тактика.

Ај кажи ми дали ги играш Руни SS - РВП CF или на друг начин? После, како што гледам со андерсон и клеверли во средина, ваљда двата ги играш CMF и играш без DMF, пошто ни еден од нив не игра таа позиција. Јас играм исто ко тебе, само што Керик место клеверли, валенсија десен бек, кагава или јанг лево а нани десно, а п. џонс место фердинанд (пошто овој е спор :))

Играм 3 варијанти тактички:

1. Defensive - ниски плеер сапорт и одбранбена линија
2. На котри без притисок, со ниска линија
3. на котри со многу притисок и крајно висока линија
Ќе си ги играш Рио и Видич во одбрана,десно Рафа,лево Евра.
Клеверли и Андерсон ќе ги играш ЦМФ,Руни позади шпиц АМЦ,ЛМФ-Нани,РМФ-Валенсија и Перси како СС.
Ќе играш Куик каунтер тактика.

Да не продава некој оригинал ЦД пес 13 ? ПП
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 16:23 ---
Да не продава некој оригинал ЦД пес 13 ? ПП

Дечки ај малку помош пошто очигледно имам мног глуп проблем. Кога избирал фдбал лајф и мастер лига имам само ЛШ и копа либертадорес, а мене ми трба премиер лига. Треба да одклучам некој хиден контест или? :)

Дечки ај малку помош пошто очигледно имам мног глуп проблем. Кога избирал фдбал лајф и мастер лига имам само ЛШ и копа либертадорес, а мене ми трба премиер лига. Треба да одклучам некој хиден контест или? :)

Избери си ЛШ и после ќе можеш да го бираш клубот од европските лиги, ако сакаш од Јужна Америка да избереш клуб тогаш КЛ ќе избереш.

Избери си ЛШ и после ќе можеш да го бираш клубот од европските лиги, ако сакаш од Јужна Америка да избереш клуб тогаш КЛ ќе избереш.
Ама чекај...нели тогаш ќе играм ЛШ?

Ама чекај...нели тогаш ќе играм ЛШ?

Па ако имаш екипа која е квалификувана за ЛШ ќе играш, ако не тогаш ќе играш само лига и куп, па ако успееш да се квалификуваш за ЛШ ќе играш, ако не можеби ќе се квалификуваш за Лига Европа или ќе отпаднеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom