PES 2013

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Искрено јас ги користам финтиве на фифа и уживам во нив,ама во фифа колку толку треба да знаеш да ги направиш да погодиш тајминг ова она,а во ПЕС лево десно ааааааааа им ја *бав цела одбрана со 7 финти по ред у пм.Се надевам само дека Ибрахимович нема да го прави тој шут при секоја нафрлена топка мада тој шут и не е нешто ново го имаше на пес2010 колку што се сеќавам и дека Тери ќе може да прави клизачи.Највеќе на новиве пес во анимациите фрустрира например Роналдо што одеднаш сменува правец мислам јес да е тој Роналдо ама тоа изгледа толку неприродно и хирошимско што незнам....Инаку нема да коментирам на тоа какво е демото првата недела пошто на почеток све е УАУ лее видИ го Бускец како пАѓа братчее,уаУа Де Јонг има нинџаки прикачени УаУ,а после 15-20 утакмици излага срањето на виделина кое секоја година е поголемо во фулл верзијата отколку во демото.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Голманот на првиот гол??:eek::eek::eek:
Топката влезе у гол, па овој скокна. Па оваа интевенција може да се рамни со онаа на Пес кога колманот се фрла надвор од терен коа противникот иде од страна.

Како може на Ибра и Тери да им ги стават тие во PLayer ID, кога тие само еднаш во животот го направиле тоа. Штета што Sol Campbel е пензиониран, зошо изгледа ова ќе беше неговото ID

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Да не го извадат демото вечерва, да си почекам, или денски тоа?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Да не го извадат демото вечерва, да си почекам, или денски тоа?
Па види по јапонски календар сега е нова година:D
Се шалам,неверувам дека одма во 00:01 ќе излезе никад не се случило тоа,негде околу 12 утре би требало,зависи дали се начукал синоќа тој Seabas:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во Јапонија е веќе искочено, на Xbox Live го има (само за Gold users); а другиве се чекаат.

Баш ќе го пробам сега на Xbox. :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Во Јапонија е веќе искочено, на Xbox Live го има (само за Gold users); а другиве се чекаат.

Баш ќе го пробам сега на Xbox. :)
И кажувај како е .. :)
Одвај чекам да искочи да видам какво срање не очекува , ама пак ќе ја играм , фифа ептен ми е тапа , тоа не е фудбал ...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Еве што вика еден момак од песедит што го пробал демото:
Hey all, Simcut from PES Edit here, just installed the Winning Eleven 2013 Demo from the Japanese Playstation Store and wow, this game is so amazing to play, its SO much better than 2012 I don't think I can go back and play a game of 2012 again, it feels so free now, animations are so much better, and the game feels so more fluid,
really impressed by Konami. This is the next-gen game that we've been waiting for

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вака:

Одбраната е средена феноменално. Има нови анимации за зимање топки, не се веќе муфљузи одбранбениве. Исто така има и одлично градење на топката, нема веќе гледање на филмот "ја смирувам топката и напаѓачот од позади ме прешишува со неа".

Бев импресиониран од голманите се до третата утакмица, каде што Харт не изреагира ништо, а Џон Тери си збрца феноменален автогол, бог да чува. :D

Нападот е потежок, мануелните пасеви се сјебани, ама ваљда до демото е. Премногу се спори, а through пасевите или ги полниш до крај или џабе полниш, преспори се и тие.

Шутевите се целосно аналогни сеа, што е топ, бидејќи цела контрола ја имаш ти. Затоа кога ќе шибнеш гол е многу убаво чуството.

Јас не шибнав, изиграв три утакмици на Top Player - две 0-0 и една тепав 1-0 со автоголот на Тери.
Италија напраени најјаки.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071

AI-то не е како Роналдо+Меси+Роналдињо+Зидан+што ти ја знам?
Или напраени реални(така ќе му дојде).

Дали некој фаул пред твој 16-ник и доколку да, дали противникот е „ала(морав)“ Жунињо?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
AI-то не е како Роналдо+Меси+Роналдињо+Зидан+што ти ја знам?
Или напраени реални(така ќе му дојде).

Дали некој фаул пред твој 16-ник и доколку да, дали противникот е „ала(морав)“ Жунињо?
Не е, на Top Player доволно е некогаш само да држиш пас за да ја собереш топката со новиве анимации.

Клизачите фала богу сега не ти ги избегнува како Худини, али проблем ми беше што секој фаул со клизач = картон.

Како и да е, големо подобрување е!

Kajgana Shop

На врв Bottom