Јас немам никакво посебно очекување, дури мислам и дека ќе ја посерат уште повеќе од 12-ката. Играта треба да е наменета за широките народни маси т.е. да може секој просечен играч со јак тим, да речеме Манчестер, на топ плеер да може ако ништо друго да биди во трка за титулата, да биде конкурентен, а не да прави серии од по 5-6 натпревари со нерешени и порази со екипи како Свонси, КПР, Кристал Палас, Волфс и слични...да се мачи да извади едно ебано нерешено, а се друго да изгуби. Дајте мислам....предебилно е ваквите екипи да се однесуваат кон тебе на ист начин како екипите од типот на Реал Мадрид, Барселона, Милан, Челзи.... треба да има разграничување во квалитетот, доволно е да ги поделат екипите на пример во 3 класи. А за гејмлејот она што јас најмногу сакам, а што ме вадеше од такт во 12-ката е подавањето. Ајде за одбрана каков и да е системот, може да се тера некако ама кога имав позиција да сум 5 метри од аут-линијата со Рафаел и да сакам на крило да го проиграм Валенсија, во 8 од 10 обиди топката завршуваше во аут
. Тоа на 11-ката го немаше и подавањата беа супер, затоа и ми се допаѓаше таа верзија. А графиката нема што да се буниме тука, ќе си биде супер, тоа не е дискутабилно...Ајде да видиме, можда ќе изненадат