PES 2013

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
финтата е што во 12кава А.И. користи ако може така да се каже чит т.е. ги знае твојте потези однапред,а ти ништо не му можеш кога ќе реши да ти даде гол,многу пати ми се случило да пробам да избивам од петерец ако било корнер значи и некако на чуден начин топката доаѓа до противнички играч и нормално гол некој усран и коментаторот He shooot and scoooooooooores!!!!! е тогаш ми иде цел компјутер од земја да го лупнам:mad:
пробај со селецт и R2 стај го на 1 или 2 цртки тоа за да повеке играчи се вратат во одбрана при корни

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
пробај со селецт и R2 стај го на 1 или 2 цртки тоа за да повеке играчи се вратат во одбрана при корни
другар поентата е во тоа што не до тој што игра едноставно на топ плеер и суперстар е така.Кога има кажуваа сите на КОНАМИ дека треба А.И.-то да биде попаметно они сфатија дека треба да биде такво да уопште неможеш да го победиш и дека ако секоја утакмица завршува со пресврт тоа ќе биде ептен реално и забавно како и кога играчи од типот на Гатузо ти дриблаат три играчи по ред.Ама тоа е...имаше доста радиација во Хирошима колку што се сеќавам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
па ако идеш со двајца пресинг на еден со квадрат и Х, се отвара простор за другите играчи и може слободно да ја подаде пошто сигурно ке има некој слободен... не е само во дриблање играта
Да, ако ептен, ама ептен си профи во играта и ја имаш проучено до максимум.

Во другите случаи, по тој пас ќе трча уште еден одбранбен и таман што противничкиот ќе ја прими таа топка, ќе го исфаулира од позади. Многу дегенска тактика е ова зашто за одбрана и да си огромен NOOB можеш да држиш две копчиња и нема гајле, а за напад треба да си freaking madman за да знаеш што како да направиш против овој педерски начин на бранење...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ми текна на уште нешто што се надевам ќе го нема на оваа верзија. На 2012, 80% од одбиените топки завршуваа кај AI-то и 99% од тие топки завршуваа во гол. AI-to беше направено до тој степен што ваљда беше, ако не постигне гол, барем топката да се одбие кај негов соиграч и он скоро сигурно ќе даде гол.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Не знам дали е постирана сликава, и ме мрзеше да ги побарам овие 400 страни:icon_lol:
Една шУпекулација

H

-HRO

Гостин
Не знам дали е постирана сликава, и ме мрзеше да ги побарам овие 400 страни:icon_lol:
Една шУпекулација
Рано некако ми делува за овој период, лани колку што ме држи сеќавањето демото некаде излезе средината на август, а 2рото демо таму во септември.
Ќе видиме, само играта да биде поправена :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Една шУпекулација
Нема шанси мислам, освен ако не се опаметиле Конами и да планираат пак две демоа за да ја средат играта колку толку...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Koј к*р е со КОНАМИ и со ретардиранава интевенција на голманов(општо). ДО толку ли не можат(сакаат) да ја изменат.

п.с.Слики од верзијава која следи.

М

Мартин^

Гостин
Кој добро се разбира од фотошоп може да ме контактира тука па јас ќе му дадам ( фб, скајп ) да се договориме околу правење на тим за правење пач за ПЕС 13. Досега имам добри луѓе кој се разбират и ни фалат уште 2-3 луѓе, ако сакат пишете ми порака тука.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Одма маани ќе му најдам!

Интервенцијата на голманот на 0,33. Можеле многу подобро да средат да реагира голманот во вакви ситуации.
Одбранбениот гледа ТВ на 3.28
Интервенцијата на 4,09 воопшто не ми се допаѓа. Зошто да не направат голманот да направи асална парада?

Го „скокав“ видеото и овие ми паднаа дирекно у очи.
Сигурен сум дека уште многу маани ќе бидат пронајдени, најверојатно во демото кое ќе излага после 15 јули.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Веста е од вчера, видеото го имате погоре.

KONAMI have announced yet another PES 2013 video to be released tomorrow, 13:00 CET. Check in here tomorrow to see the video first.

Meanwhile, the release date of the first PES 2013 Demo has been leaked, as several sources stated it would be released July 25th. We will keep you update on this as soon as we get more info!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Одма маани ќе му најдам!

Интервенцијата на голманот на 0,33. Можеле многу подобро да средат да реагира голманот во вакви ситуации.
Одбранбениот гледа ТВ на 3.28
Интервенцијата на 4,09 воопшто не ми се допаѓа. Зошто да не направат голманот да направи асална парада?

Го „скокав“ видеото и овие ми паднаа дирекно у очи.
Сигурен сум дека уште многу маани ќе бидат пронајдени, најверојатно во демото кое ќе излага после 15 јули.
Штом во волку кратки видеа веќе се гледаат толку многу мани,значи дека играта ќе биде пес2012 само со ново ќе биде тоа што Роналдо ќе шутира поразлично и во мастерлига ќе може да се купуваат тегчиња.Така да не очекувам нешто добро,се надевм дека само го тргнале читот кој го користи А.И.-то,така некако ќе се игра а ако е и тоа исто како пес12 тогаш,фифа другарче таму барем Лусио не изиграва Роналдо.
Иначе демото излага 25 или така нешто јули

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Јас немам никакво посебно очекување, дури мислам и дека ќе ја посерат уште повеќе од 12-ката. Играта треба да е наменета за широките народни маси т.е. да може секој просечен играч со јак тим, да речеме Манчестер, на топ плеер да може ако ништо друго да биди во трка за титулата, да биде конкурентен, а не да прави серии од по 5-6 натпревари со нерешени и порази со екипи како Свонси, КПР, Кристал Палас, Волфс и слични...да се мачи да извади едно ебано нерешено, а се друго да изгуби. Дајте мислам....предебилно е ваквите екипи да се однесуваат кон тебе на ист начин како екипите од типот на Реал Мадрид, Барселона, Милан, Челзи.... треба да има разграничување во квалитетот, доволно е да ги поделат екипите на пример во 3 класи. А за гејмлејот она што јас најмногу сакам, а што ме вадеше од такт во 12-ката е подавањето. Ајде за одбрана каков и да е системот, може да се тера некако ама кога имав позиција да сум 5 метри од аут-линијата со Рафаел и да сакам на крило да го проиграм Валенсија, во 8 од 10 обиди топката завршуваше во аут :mad:. Тоа на 11-ката го немаше и подавањата беа супер, затоа и ми се допаѓаше таа верзија. А графиката нема што да се буниме тука, ќе си биде супер, тоа не е дискутабилно...Ајде да видиме, можда ќе изненадат ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom