PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
КЕ МОжЕ ЛИ НЕКОЈ ДА ми каже имам еден проблем кога ке ја инсталирам играта кај кејгенот кој и да го ставам ми вика дека е грешен ???

дечки го имам пачот 1.01 како да го наместам во играта ако може некој да ми одовори побрзо и да со пачот ке ми биде ок мастер лигата? ако може одговор побрзо

Со која тактика играте ? Некој да предложи добра ?
играм 4-3-3 формација на стандард, 14,7,0,5,19,1,7. Добро, лошо ? :)

На Пес 2011 ептен бев навикнат сам да си местам att/def нивоа и тактиката сред игра да ја менувам со Select(мислам) плус икс, коцка, триаголник или круг. Каде како "shortcuts" имав наместно за counter-attack, off/def pressure, all out attack. Сега на 2012 како што приметувам нема такви опции или пак неможам да ги најдам, ептен ми фалат. Ако некој знае како мануелно се контролира att/def нека каже.

Шо и да местиш бескорисно е. Кога Волфс ми држи лекција на Олд Трафорд на про џабе е се. За проба играв на аматер против истите и имав 27 удари и само 2-0 победа :cautious:

Абе БЕК ТУ PES6, играва не заслужува ни тронка повеќе време да изгубам на неа!!!
Се знае која е НАЈДОБРАТА ФУДБАЛСКА СИМУЛАЦИЈА!!!

Денеска конечно ја играв пес 2012 со другари, и како пес фан можам да кажам дека сум прилично разорачаран од голманите. Сите партии ги загубив како резултат на глупите грешки на голманите. За другото немам поголеми замерки, можеби само немањето душа на играчите до добацат до голот.

Ја си завршив втора сезона, скокнав некој натпревар од лига, цел Куп, само ЛШ играв.
3 место у лига, 1 у куп, пак 1/4 во ЛШ.
Изгубив некои доста глупи натпревари, каде што би сакал да ги искоментирам глупостите, ама не заслучува тоа да се коментира.

Најголема глупост на пес ја имаше и на пес 11 и сега :mad:Играм само на Легенд..цела утакмица ја играм и не баш толку добро и постигнувам гол во 60та,после постигнатиот гол веднаш ме вади од игра и кога ќе заврши утакмицата тренерот ми вика дека сум играл катастрофално дека ништо не сум направил голот за тренерот не важи и плус ми намалува од неговиот рејтинг :mad:А иначе мојот гол беше пресуден за победата,оваа грешка/баг мора да се поправи до сега многу пати ми се имаше случувано на пес 11 и еве сега више 2пати на пес 12.А на пример да играв уште само неколку секунди и после да искочеше топката од терен и да ме извадеше ќе биде по друго тогаш ќе има пофалби,а вака одма ме вади после постигнатиот гол и на крај ми вика слабо сум играл :confused:

Ме мрзи сега да го барам пачот ако го има некој нека ми го прате по ПП фала однапред :)

Кога ќе го инсталирам пачот,дали тоа што ми е сејвувано што сум играл до сега ќе остане?

Ке може ли некој да ми прати по ПП линк за торент од играва и сите пачови што идат со неа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom