PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај од друг тракер, не е само замунда...
Иначе ќе има во теков на денот repack верзија, што би требало да биде доста помала.
Кога ќе излезе таа верзија пиши дека може да се најде и под кое име

wat
Кај мене за 2-3 саата се симна преку ноќ oд zamunda, сабајле во 5 рокав мастер лига пред да тргнам за на школо :D

Не знам и јас во што е проблемот, кога ќе оклучам друг торент се симнува со полна брзина, пак ќе го вратам ПЕС.. пак исти ***ац.
--- надополнето: Sep 26, 2011 1:40 PM ---
Пробај од друг тракер, не е само замунда...
Иначе ќе има во теков на денот repack верзија, што би требало да биде доста помала.
Moже ли по ПП да ми пратиш линк, доколку имаш друг тракер?

Абе види можеби нетот ти е послаб и кај мене со 40 одеше ,а кај еден другар симнува со 500 на истиот торент

Абе види можеби нетот ти е послаб и кај мене со 40 одеше ,а кај еден другар симнува со 500 на истиот торент
Не бе друже, погоре пишав кога ќе оклучам друг торент да даунлоадирам, си симнува со полна брзина. Не знам стварно што е проблемот.

Кога ќе излезе таа верзија пиши дека може да се најде и под кое име

Moже ли по ПП да ми пратиш линк, доколку имаш друг тракер?
Го пробав торентот од замунда, се качи одма на 800 кб/с, до тебе е проблемот, на pirate bay ја имаш истата верзија али со многу помалце сидери, така да не верувам дека ќе ти направи разлика чим од замунда толку споро ти симнува, можеш да пробаш у секој случај.

Глеам пред еден саат е аплоудирана и repack верзија од 4 гига на piratebay, со додаден англиски јазик, али слабо стои со сидери, до вечер би требало да е боље.
За тие шо секој гига им е битен на крај на месец. :)

Кај мене варира брзината. Оди до 1.5мб/с, па падне на 200кб/с...

Ај некој ако најде англиски коментатор нека каже :) ?

Ај некој ако најде англиски коментатор нека каже :) ?

Истото и ја го мислев. Кој најде фајл со англиски коментатор нека ми прати линк по "гулаб".

Проба некој МЛ?
Како да играм со Јуве(пример), а не со Конами?

Edit: Најдов, треба да се "купи" од extra content....

Некој да го стави торентот од Замунда на www.mediafire.com и да ми прати линк. Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom