- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
како е супер стар полесно ли е од топ плеер ?Сврти страна две наназад ќе видиш
SUPER STAR
[
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како е супер стар полесно ли е од топ плеер ?Сврти страна две наназад ќе видиш
SUPER STAR
[
како е супер стар полесно ли е од топ плеер ?
Ептен го имаат помешано ...Не е полесно ПОРЕАЛНО е нема толку многу скрипти, нереални голови и т.н, како што кажав ваљда го имаат помешано со TOP PLAYER
Со пато се прават најдобрите контри, пребрз е, секогаш добро се позиционира, само никогаш 1 на 1 когаш ќе излезам неможам да ја збрцам у гол. Тоа е нешто неверојатно.
ја играм веќе 3 дена и некако неам појма малку сум разочаран, одбраната е катастрофа, значи цимер ми пушта пас во празно од негов шеснаесетник и го наоѓа бензема секогаш пред мојот гол, офсајди хммм... па незнам дали има во играта секогаш еден од одбраната ми заостанува и што е нереално и секогаш можеш со голманот 1 на 1 да излезеш без никаков проблем само пушти во празно, голманите гледам се жалите јас мислам дека се ок, и да фаулите па тоа да не смееш да допрешнекого, некако веднаш фаул имам филинг како да гледам барселона кога игра и кога на секој допир на нивен играч судијата суди фаул!!! Пасовите секогаш ги пушта на најблискиот играч никогаш неможеш да пуштиш на играч кој е подалеку од тебе, во секој случај за мене е подобра 2011!!!
Х и ДИ како одземате топки бе? Rоналдо кога ја има топката не помага притискање на тоа X.