- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Да де , англискиот.а ова е средена верзија од коментаторот за ПЕС12 ?
Да де , англискиот.а ова е средена верзија од коментаторот за ПЕС12 ?
Замени го фајлот што го пишав погоре со оној од БојанРнР и ќе немаш проблем. Кај мене пробано, работи.Кој го тргам тоа ми дава ерор и неможе да ја покрене играта
Сигурно не е од XBOX 360 пошто ни за ПАЛ ни за НТСЦ нема англиска верзија никаде (верувај сите можни форуми, варез и торент сајтови, вклучувајќи приватни каде тешко се влага, ги поминав и никаде нема англиска верзија) така да не е од тоаИначе англискиот коментар работи, конвертиран е од XBOX360 верзијата, кога ќе го симнувате гледајте да е околку 444мб, има еден од 370~ и е од PES2011 и катастрофа е.
Јас така прочитав, иначе работи се ок, ама најсигурно кога ќе излезе англиската верзија за пц тогаш ќе го имаме оргиналот.Сигурно не е од XBOX 360 пошто ни за ПАЛ ни за НТСЦ нема англиска верзија никаде (верувај сите можни форуми, варез и торент сајтови, вклучувајќи приватни каде тешко се влага, ги поминав и никаде нема англиска верзија) така да не е од тоа
Мене само менито ме заебава пошто не ми е на англиски, иначе коментаторот планирам и понатаму да ми биде Шпанец пошто поинтересно еЈас така прочитав, иначе работи се ок, ама најсигурно кога ќе излезе англиската верзија за пц тогаш ќе го имаме оргиналот.
И германскиот не е лош, подобар е од францускиот
Имаш пач за тоа, нишо страшно.Neli e malku zamaglena grafikata????? ili malku poveke ?