PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
знам зошто истрчуваат голманите не е од играта туку е до играчот кој игра W е тоа што прави да истурчува голманот знам дека е за некаков пас но кога е стиснато копчето голманот истручува ;) пробајте па ке видите за тие што не знаат

captain_obvious_RE_Evolution-s241x323-54668.jpg

нема лек за баткава ...... кој следи ситуации со пачеви ова она да не знае за firepatch да не има некој апдејти ова она ( ако има нека даде линкче)

знам зошто истрчуваат голманите не е од играта туку е до играчот кој игра W е тоа што прави да истурчува голманот знам дека е за некаков пас но кога е стиснато копчето голманот истручува ;) пробајте па ке видите за тие што не знаат
:vozbud:
абе а кај се подава да не знаеш? :)

него земаме под нози , тој прв почна да се лади со нас и според постовиве неми личи на некој кој ептен е труба (3000 постови)

Инаку еден дечко од PESBALKANBOX.com почна да го работи новиот стадион Арената Филип Втори Македонски на моја иницијатава, па кога ќе заврши ќе го ставам линкот овде!
Засега е само на почеток.
http://www.balkanpesbox.com/forum/showthread.php?16-Stadioni-by-Balkan-PES-BOX/page34

^основава е добра за почеток,да се надеваме дека добро ќе изгледа на крајот,браво

Може некој да ми даде пач со нови рејтинзи (пр: ако бил повреден му е паднат рејтингот итн.)
Најдобриот според вас пач пратете ми го по пп

Може некој да ми даде пач со нови рејтинзи (пр: ако бил повреден му е паднат рејтингот итн.)
Најдобриот според вас пач пратете ми го по пп
тешко тоа со рејтинзите.

тешко тоа со рејтинзите.

Го најдов тој што го барав, најјакиот според мене :) Смоук пачот

--- надополнето ---

Кога го инстелирам Smoke patch ми вика дека неможе да најде некој фајл

sssss1305830616.jpg

Стискам пребарувај ама таму го нема тој фајл

ssssss1305830641.jpg

^кликни барај и најди го вториот дел,парт 2 ти кај што си го симнувал пачот

^кликни барај и најди го вториот дел,парт 2 ти кај што си го симнувал пачот

Фала ама го најдов истиот пач преку торент 800 мб. Иначе големо фала

Почнав да играм неодамна со Парма.
5 сезони минав, TOP PLAYER, 4 пат шампион, еднаш вице-шампион.
На европска сцена
1 сезона 1/16 финале испаднав: 2 сезона ЛШ од групи, ЛЕ шампион; 3 сезона 1/2 испаднав; 4 сезона во Финале од Барса изгубив 5-0:kesa:; 5 сезона ЛШ Шампион vs Арсенал 2-1
Последнава 5-та сезона во Серија А ја изиграв цела на Leave to Coach, а ЛШ мораше да се мачам. Табелата и составот подоле.
pes parma.jpg
pes parma squad.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom