PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Може и повеќе мислам,еднаш играв со еден бот му дадов 7 гола со еден играч и мислам дека имаш поише....

Ако сакаш во еден натпревар имај 5-6 пенали одбрането, 10-12 гола постигнато (со ист играч :) ) нема да имаш оцена поголема од 8.0 :)

Јас сум имал 9.0 отценка, не е точно дека 8.0 е максимум. Прашањево го поставив да видам дали некој случајно добил 9.5 недајбоже 10 :)!

Јас сум имал 9.0 отценка, не е точно дека 8.0 е максимум. Прашањево го поставив да видам дали некој случајно добил 9.5 недајбоже 10 :)!

Друже самата игра е направена највисоката оцена да биде 8.0 . А ти ако си имал 9.0 оцена тоа е некоја мутација :) (можно е ако имаш некој пач и да го прави над 8.0) поздрав

има една цака за правење на трансвери на фире пачот , не одете адд туку заменете го играчот со друг играч од тимот каде што сакате да го пратите

има една цака за правење на трансвери на фире пачот , не одете адд туку заменете го играчот со друг играч од тимот каде што сакате да го пратите
тоа е секаде така, и без пач да биде!

pes2011.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
reinstalirav,restartirav pak nisho any idea ?

Сака да каже дека со пачов коа идеш add player се исклучува играта! баг има..конташ?

Не секаде. Кај мене си е во ред!

--- надополнето ---

Трета сезона со Ипсвич
Трето место на табела, бев сконцентриран на друг фронт
Прво место во Лига на Шампиони, Прво место во купот
Најдобар стрелец во Лигата (30) - 3 пат по ред и Лига на Шампиони (8) - Wickham вкупно во сезона 43 гола во 57 настапи!
Kagawa 12 асистенции во лига

Мослам дека со овај тим што го имам ретко кој мојт да одиграт подобро
89643543.jpg
[/IMG]

Најубавиот гол оваа 3-та сезона! - Nemeth

89094171.jpg

74086679.jpg
[/IMG]

97222144.jpg

41139440.jpg
[/URL][/IMG]

73393632.jpg
[/IMG]

72781576.jpg
[/IMG]

53426837.png
[/URL][/IMG]

49006005.jpg
[/URL][/IMG]

ddfdl.jpg
[/URL][/IMG]
27290697.png
[/URL][/IMG]

--- надополнето ---

Да го давам Nemeth за 32м?
НЕМА ШАНСИ :nenene:
За Kagawa ми нудат 26м а го зедов без пари :)

Браво брату ти си изгледа најјак на ПЕС 2011 оттука на форумов. А има ли некоја најава за 1.5 patch? Еве заврши трансфер-периодот па би требало да има и нов пач. Јас немам играно ПЕС 2011 можда веќе 2 недели, малце зимска пауза правев...па денеска можи ќе напраам некоја партија. Со Тотенхем играм, ништо посебно, конкуренцијата во Премиер е прејака, секој кикс дупло ти се враќа. Изгледа максимумот со тимот го достигнав пред 2 сезони кога бев вице-шампион, го освоив купот и стигнав до 1/2 финале во ЛШ :)

Инаку наскоро очекувајте нова компилација голови од мене :)

Момци и јас да се пожалам на еден проблем, со КПР одам во трансфер периодот ова зеленото се врти и се си се врти не ми го отвара трансфер периодот.. помош??

Момци и јас да се пожалам на еден проблем, со КПР одам во трансфер периодот ова зеленото се врти и се си се врти не ми го отвара трансфер периодот.. помош??

Истото е и со мене на еден save...ама го оставив не иде и почнав со друга екипа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom