PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа пред малку ми се случи нешто необично.
Играм куп против Наполи, и ме става менаџерот во 60мин во 63 давам гол и во 66 пак ме вади. :pos2:

Играм куп против Наполи, и ме става менаџерот во 60мин во 63 давам гол и во 66 пак ме вади. :pos2:

Е, за ова првпат слушам :)

Исто и на мене. Мене ме става во 60мин, давам гол и во 75мин ме вади :)

Исто и на мене. Мене ме става во 60мин, давам гол и во 75мин ме вади :)

И како ве оцени на крајот?

aaaaaa.png

Ај ако сака некој нека стае линк од некој од поновиве пачови со германска лига и остало...без некои потешкотии и заебанции при инсталирање...фала однапред.:smir:

Иам нешо проблеми нејќе да ми ја пушти,зашо ова ми го покажува,ја инсталирав најнормално и го копирав кракот,пробав и на медиум и на лоу ,и резолуција,не знам што е проблемот.

Мене нешто слично ми се случи,ама бев прв состав и дадов гол во 11мин и ме извади во 13.

Иам нешо проблеми нејќе да ми ја пушти,зашо ова ми го покажува,ја инсталирав најнормално и го копирав кракот,пробав и на медиум и на лоу ,и резолуција,не знам што е проблемот.

Избриши се шо постои од играта и инсталирај ја пак.

Конечно завршив целосно една сезона без симулации, на топ играв, тепав ЛШ и Куп домашен, лига бев втор позади Интер. Ги земав близнаците од Манутд Фабио и Рафаел еве сеа при крај на втора сезона сум Фабио е 89 Overal rating а Рафаел 87, Пато ми стигна до 93, чудно е што Роналдињо почна да ми паѓа почна со 95 сега е некои си 89 или слично, како и да е вторава сезона испаднав од куп во финале сум ЛШ со Ливерпул и водам 10-тина бода у лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom