PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ја инсталирав играта ми изгледа добра али ме нервира шо неможам да си ги наместам контролите по мое.
Пробав во сетингс кај играта али не ми ги дава така во играта, некое чаре ?
Кој сетингс внатре во играта /менито или ?

Ми се свиѓа моментот што кога потпишуваш неколку играчи и ги фрлаш во прв тим, teamwork-от паѓа одма и играчине на терен играат ко изгубени! :icon_mrgr Ајде напаѓач ќе даде гол и ќе му порасне teamwork, ама одбранбените се комедија првите неколку натпревари.
Добро е, Конами влегле во дубина и реалност, ќе ги биде.

Ми се свиѓа моментот што кога потпишуваш неколку играчи и ги фрлаш во прв тим, teamwork-от паѓа одма и играчине на терен играат ко изгубени! :icon_mrgr Ајде напаѓач ќе даде гол и ќе му порасне teamwork, ама одбранбените се комедија првите неколку натпревари.
Добро е, Конами влегле во дубина и реалност, ќе ги биде.

Тоа ти е најѕверско нешто, јас лани во 2010ката се чудев како Реал ги имаше Кака и Роналдо у ИСТ ТИМ, а не можев курац да напраам со тимот...ич не ми идеше.
Се додека не сфатив дека од таа година тимската работа игра клучни улоги во статсиве. Закон. :)

Затоа у Мастер Лига прво напаѓачи купувајте си, дури и со 0 тимворк ако го бива, ќе ви биде засилување. Зборам ако играте со ЧКЉ тимови или оној default од Мастер Лигата. :)

Абе продавај одма,каква друга сезона,нема ни 10 да добиеш за него.
Оваква понуда не се одбива.
Плус плата има 6.7м.

Рече дека понуда од 18 и нешто милиона не се одбива? а оваа од Арсенал?
higuai1287923257.jpg

П.С. Игуаин кај мене има 18 гола во 21 натпревар :)

П.П.С И оваа понуда има корпичка од мене :pipi:

--- надополнето ---

Me2 напиша:
Рече дека понуда од 18 и нешто милиона не се одбива? а оваа од Арсенал?
higuai1287923257.jpg

П.С. Игуаин кај мене има 18 гола во 21 натпревар :)

П.П.С И оваа понуда има корпичка од мене :pipi:

Сега и од Севиља имав понуда за Игуаин, 26 милиона ми дадоа ама ги одбив.. под 30 милиона нема шанси :)

Дај го хигуаин и пробај ги руни/лавеци/кавани, во случај да ги немаш ;)

--- надополнето ---

Зборам ако играте со ЧКЉ тимови или оној default од Мастер Лигата. :)

PES/WE United rules
icon_mrgreen.gif

Vcera ja igravme so drugari pes 2011 na Sony 3.... 2 na 2 igravme..igrava e nenormalno realno dobra

pes 2009 i 2010 bea sranje..ama zatoa pes 2011 e najrealnata fudbalska igra na site vreminja..bravo

Кој сетингс внатре во играта /менито или ?
Во играта кај шо ми е снимана во сетингс, не во менито на играта.
Неможев да се снајдам во менито во играта.

Дај го хигуаин и пробај ги руни/лавеци/кавани, во случај да ги немаш ;)

Руни не сум го пробал, ама Лавеци и Кавани кога играв со Наполи ги играв, не се лоши.. :)

Дали е точно дека во Мастер Лигата после неколку сезони, играта не генерира тотално нови играчи, туку ги препородува пензионираните?

Дали е точно дека во Мастер Лигата после неколку сезони, играта не генерира тотално нови играчи, туку ги препородува пензионираните?

Не по неколку, туку втората сезона мене ми се падна Деко, Јаролим, Килбејн и Форсел млади

Добро е се најдов со контролите.
Сеа ќе можам да ја пробам како што треба.

Да точно мене така ми се деси во втората.

--- надополнето ---

Сеа видов дека и Ме2 ти пишал.

:nesum:
ѕвер! :vozbud: на 17 год. 95*оверал кај мене. Исто така морам да ги спомнам и Роналдо("дебелиот":nesum: појак немат) и Верон(за средина). Анри ми излезе во младинци ама слаб рејтинг за разлика од овие само 69*. позз :helou:

Кинам со Ибра во Милан.:)
21 натпревар 22 гола.. :icon_lol:

Мастер лига значи тој бекот 95ovr купување одма и од школата 81ovr 16 год тој:vozbud: .Oдбрана гол не се прима...Не ми се свиѓа тоа што ги регенерира пензионираните глупо ми е некако:toe: Агуеро ми е најак на играва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom