ке ја има и македонската репрезенација?
--- надополнето ---
Како не ти го чита !? Кога си у менито за финти немора ни да ти биде уклучен. После во тек на игра само стисни го копчето аналог на џојстикот... L1 + десен аналог (кога ти е уклучен, свети сијаличката ако има) и цепај.Зашо не ми го чита десниот аналог? Може само со лев, али ако ги наместам на лев, нема да можам да се движам со играчите, бидејќи ќе морам да го контролирам левиот аналог.
Ги има и трансферите или?
ќе ја има во фулл верзијата кога ќе го направам пачотке ја има и македонската репрезенација?
па вчера е направен како може да ги немаГи има и трансферите или?
Абе знам, али мене десниот аналог не ми го чита кога местам контроли. Го стискам, и на сосем друго дугме го покажува аналогот. Ме разбираш? И кога пробувам да го наместам во контролите, не се стиска ништо. А сигурен сум дека работи, пошто кога ке го кликнам аналогот го рачуна како Button 11.Како не ти го чита !? Кога си у менито за финти немора ни да ти биде уклучен. После во тек на игра само стисни го копчето аналог на џојстикот... L1 + десен аналог (кога ти е уклучен, свети сијаличката ако има) и цепај.
sutot na najjakite igraci (u svetot) e kako na nekoj od vtor sostav od fk turnovo ne mi se sviga toa pred gol ili ja sutira mn silno (nad gol) ili sutira ko da podava :Sigrava e luydnica, igrivosta e na nivo grafika isto, mnogu pomalku bagovi od 2010 ,golmanite se ok, vo globala se e super samo me nervira silata na sutot i dodavanjeto nekako ne se gleda kako so treba
Епа друже, пробај ти да трчаш (не спринт, нормално трчање), и шутни ја со јачина до пола, да видиш до кај ќе ја отера. А и пробај да ја фатиш на волеј, кога е залетан со скроз најмалце јачина на шутот и да видиш како ќе ја опали.sutot na najjakite igraci (u svetot) e kako na nekoj od vtor sostav od fk turnovo ne mi se sviga toa pred gol ili ja sutira mn silno (nad gol) ili sutira ko da podava :S
od daleku do pola sutira dobro silno ama koga sum vo sesnaesetnik nikako ne sutira ko da ja nafrla topkata , togas do kaj da ja polnam ??Епа друже, пробај ти да трчаш (не спринт, нормално трчање), и шутни ја со јачина до пола, да видиш до кај ќе ја отера. А и пробај да ја фатиш на волеј, кога е залетан со скроз најмалце јачина на шутот и да видиш како ќе ја опали.