PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
само за фановите на Арсенал :)
првиот стадион за ПЕС 2011
Emirates Stadium by meysam irvani

Link 1
Link 2

--- надополнето ---

Икер ин екшен колку е само реален

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
30 Септември ке излезе за сите платформи барем така пишува на википедија :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Код:
Platform(s)	Nintendo Wii, PlayStation 3, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PC
Release date(s)	EU September 30, 2010
UK October 8, 2010
NA TBA

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зашо не ми го чита десниот аналог? Може само со лев, али ако ги наместам на лев, нема да можам да се движам со играчите, бидејќи ќе морам да го контролирам левиот аналог.
Како не ти го чита !? Кога си у менито за финти немора ни да ти биде уклучен. После во тек на игра само стисни го копчето аналог на џојстикот... L1 + десен аналог (кога ти е уклучен, свети сијаличката ако има) и цепај. :)

Почетни импресии... после 3 утакмици...
Прво менито е супер, многу подобро од лани. Минус за местењето на формацијата, стариот начин беше многу подобар, вака со ова кликни и влечи многу посрање се мести...

Играњето... повторно на играта и е додадена реалност, а е одземена игривоста. Малце ме нервира тоа што пробале да ја направат повеќе фифа стрит него нормален фудбал... другото е океј, ќе се навикнеме! :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Како не ти го чита !? Кога си у менито за финти немора ни да ти биде уклучен. После во тек на игра само стисни го копчето аналог на џојстикот... L1 + десен аналог (кога ти е уклучен, свети сијаличката ако има) и цепај. :)
Абе знам, али мене десниот аналог не ми го чита кога местам контроли. Го стискам, и на сосем друго дугме го покажува аналогот. Ме разбираш? И кога пробувам да го наместам во контролите, не се стиска ништо. А сигурен сум дека работи, пошто кога ке го кликнам аналогот го рачуна како Button 11.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
igrava e luydnica, igrivosta e na nivo grafika isto, mnogu pomalku bagovi od 2010 ,golmanite se ok, vo globala se e super samo me nervira silata na sutot i dodavanjeto nekako ne se gleda kako so treba

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
igrava e luydnica, igrivosta e na nivo grafika isto, mnogu pomalku bagovi od 2010 ,golmanite se ok, vo globala se e super samo me nervira silata na sutot i dodavanjeto nekako ne se gleda kako so treba
sutot na najjakite igraci (u svetot) e kako na nekoj od vtor sostav od fk turnovo :D ne mi se sviga toa pred gol ili ja sutira mn silno (nad gol) ili sutira ko da podava :S

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
sutot na najjakite igraci (u svetot) e kako na nekoj od vtor sostav od fk turnovo :D ne mi se sviga toa pred gol ili ja sutira mn silno (nad gol) ili sutira ko da podava :S
Епа друже, пробај ти да трчаш (не спринт, нормално трчање), и шутни ја со јачина до пола, да видиш до кај ќе ја отера. А и пробај да ја фатиш на волеј, кога е залетан со скроз најмалце јачина на шутот и да видиш како ќе ја опали.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Епа друже, пробај ти да трчаш (не спринт, нормално трчање), и шутни ја со јачина до пола, да видиш до кај ќе ја отера. А и пробај да ја фатиш на волеј, кога е залетан со скроз најмалце јачина на шутот и да видиш како ќе ја опали.
od daleku do pola sutira dobro silno ama koga sum vo sesnaesetnik nikako ne sutira ko da ja nafrla topkata , togas do kaj da ja polnam ?? :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
И ја мислев дека не е ок нешо со шутот, али ако размислиш убаво, се е логично и реално, проблемот е што сме навикнати на предходните верзии.

Kajgana Shop

На врв Bottom