PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
А знај некој како треба да се подеси џојстикот за да може да се прават финти на десното тркало? Кај мене таму има функции исто како на копчињата за подавање, шут...?
Мислам дека се местеа на тој начин што ќе ги местиш контролите со Вклучен АНАЛОГ. И после ги местиш како сакаш и ќе можеш да правиш финти.
Јас така направив.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еден плус...

Кога по корнерот одбиената топка доаѓа до играч надвор од 16-те метри и кога стискаш шут играчот не чека да падне топката доле или да ја смири туку веднаш шутира,скока со ножички :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
За финтите видов еден туториал, се местеле директно во играта. А за реакцијата по корнер....па то се бара :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Супер е играта, многу е подобрена од 2010-ката. Ќе ги прескокнам сите плусови, и ќе се префрлам на забелешките.

1. Како се прекинува клипчето по секој меч што се појавува коа идеш во главно мени? Неможе ни ESC ни Enter.
2. Пак не напраиле енац !?!?!?!?!?!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Супер е играта, многу е подобрена од 2010-ката. Ќе ги прескокнам сите плусови, и ќе се префрлам на забелешките.

1. Како се прекинува клипчето по секој меч што се појавува коа идеш во главно мени? Неможе ни ESC ни Enter.
2. Пак не напраиле енац !?!?!?!?!?!
1. Оди settings (значит кај шо ти е инсталирана демово) и штиклирај го " Disable Moive Playback " .
2. Шо е то енац? :$

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Енац - Енц -- игра со рака
Хехех, енац. :)

Како и да е, ак напрат да имат игра со рака ќе требит секој втор старт со клизач да судат енц. btw, мислам дека имаше на постарите верзии игра со рака, ама противникот ако играт во твојот шеснаесетник, само во тој случај.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
да да има,маму им јебем живци кинам коа без врска ке свирне енац :)
Не ја знам новава,викаат дека тешко се давало голови.
Тешкото е тоа што, навикнат од претходно, стискаш икс и стига топката до соседниот играч.. тоа веќе нема, треба да ја усмериш топката најпрвин, а потоа и да и дадеш на јачина.. ете од каде се почнува. Покоплицирано, али и далеку пореално.. :wink:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
СЕГА ОСТАВИВ КОМЕНТАР НА FIFA 11 ТЕМАТА И ЧЕКАМ ДА МЕ БОМБАРДИРААТ :D
PES-ОВ ГОДИНАВА ЌЕ БИДЕ ЗВЕРСКИ СПОРЕД ТОА ШТО МОЖАМ ДА ГО ВИДАМ НА ДЕМОВО. ДОСТА ДОБРА ГРАФИКА, ДОДАВАЊАТА СЕ ТОП!!!, ГЕМПЛЕЈОТ Е ПОДОБРЕН НЕМА ПОВЕЌЕ ИГРАЊЕ ЛАЖАНА КАКО НА 2010 КОГА БОЛТОН И ДРЖИ ТОПКА НА БАРСА :D, ИМАМ УШТЕ МНОГУ ДА КАЖАМ МА ЌЕ ПОЧЕКАМ ДА ИЗЛЕЗЕ ЦЕЛА. ИНАКУ FIFA-ТА ЈА СПУШТИВ САМО КОЛКУ ДА ВИДАМ КОЛКУ ЈА ЗАЕБАЛЕ-МНООООГУ БРАААТТ!!!:D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ја играв играва со џојстик и најверојатно ќе продолжам така, иако понавикнат сум на тастатура. Причината за ова е поради добрите дриблинзи и потези кои се на располагање и даваат посебен шмек на играта. Додека пак за пасевите отприлика тука некаде ми е.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
ја играв играва со џојстик и најверојатно ќе продолжам така, иако понавикнат сум на тастатура. Причината за ова е поради добрите дриблинзи и потези кои се на располагање и даваат посебен шмек на играта. Додека пак за пасевите отприлика тука некаде ми е.
Може да ми објасниш како ги намести контролите на десен аналог да ти праи финти?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Може да ми објасниш како ги намести контролите на десен аналог да ти праи финти?
Пушти аналог, па мести контроли. Така ќе можеш да ги правиш.
И се разбира со пуштен дека ќе продолжиш да играш

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Пушти аналог, па мести контроли. Така ќе можеш да ги правиш.
И се разбира со пуштен дека ќе продолжиш да играш
Зашо не ми го чита десниот аналог? Може само со лев, али ако ги наместам на лев, нема да можам да се движам со играчите, бидејќи ќе морам да го контролирам левиот аналог.

Kajgana Shop

На врв Bottom