PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
PES 2011 DEMO TWEAK
1. change Playtime from PES 2011 Demo
2. change Game Resolution
3. change Camera Position (Height, near Side and far Side)

Код:
http://downloads.moddingway.com/downloads/9b1f353621947f4f7181b8163cb8757d/71/PES2011_Demo_Tweak_1.0.rar
Редно беше.

Набрзинка импресии:
1. Фала богу можам да ја ставам која резолуција сакам, а не да ме ограничува ради графичката. Голем плус.
2. Менито, срање...бар засега така ми изгледа.
3. Графиката, поготово motion blur-от е одлично имплементиран за риплеите, како да гледаш утакмица јеботе.

И најбитното - гејмплејот!
Конечно се осеќа разлика со 360 дриблање и 360 пасовите. Одлично е, прееска игравме 3ца другари и се беше како што треба, форови во празно, лобчиња фини итн...Плус, одбранбените имаат мозок, сами прават клизачи некогаш, притисок и се бутаат.
Се на се, доста подобрена од 2010. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Играва е закон! само толку

--- надополнето ---

со алаткава можете да ги менувате тимовите засега шпанија и јапонија колку што разбрав
Team Exchange Tool by hio

Download

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
igrava e napraena samo za na joystic da ja igras..driblinzite se pravat samo na joystic

podobrena grafika od 2010...
ne pravat mn greski pri primanjeto na topkata.. nema duhovi sega za sega
se na se super mi izglea, ke ja vidime finalnata verzija

ama ako vi teknuva i pes 2010 DEMOTO bese mnogu dobro..pa finalnata verzija ja usraa.. ke vidime na 5okt so ke bide

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
igrava e napraena samo za na joystic da ja igras..driblinzite se pravat samo na joystic

podobrena grafika od 2010...
ne pravat mn greski pri primanjeto na topkata.. nema duhovi sega za sega
se na se super mi izglea, ke ja vidime finalnata verzija

ama ako vi teknuva i pes 2010 DEMOTO bese mnogu dobro..pa finalnata verzija ja usraa.. ke vidime na 5okt so ke bide
финтите неможат на тастатура да се праат и тоа е многу глупо единствена замерка до сега

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Играта не е за на тастатура. Немаш 360 на тастатура.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не верувам дека ова може да го "заебат", бидејќи е супер исполирано.

Само нека ги средат ебаните оценки/хексагони, ок што ги вратија, ама голема грешка е што се осветлуваат кога ќе избереш играч...и црвениот хексагон блешти, плавиот (на другиот играч со кој споредуваш) исто блешти, не може да се види разликата прегледно.
Само се молам да ги вратат триаголничињата над играчите (а не плава бледа линија да гледам), позицијата за каде ќе падне топката да биде ЖОЛТА, а не бела што едвај се познава меѓу играчи...
Сепак, најголема грешка е СТАМИНАТА овој пат, наместо да е до името, таа е мала зелена црта под бојата на "курсорот". Озбилно, кој дебил успеал да го смисли сето ова?

--- надополнето ---

Играта не е за на тастатура. Немаш 360 на тастатура.
И лани нели беше иста приказна, ама срање беше на гејмпад, искрено.
Демово го пробав прво на тестатура (боље сум, 10 години играм така), не ми остави впечаток.

Но на гејмпад беше друго чуство, дриблам во точниот правец во кој сакам...мануелни пасеви и форови се даваат ултра прецизно, клизачи за милина! :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
идејата им е се да е на играчот, бар мене не ми е битно :)

Демото е 98% од играта, некои ситни багови ако средат друго не очекувајте.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
идејата им е се да е на играчот, бар мене не ми е битно :)

Демото е 98% од играта, некои ситни багови ако средат друго не очекувајте.
Глеј, на тие што не им е битно - исти курац дали е нешто ново или не.

На оние што им е битно, веќе се навикнати на старото и се потпираат на тоа. Зашто би менувале тогаш, стварно не сфаќам...:)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ivan ako ti teknuva lani demoto pes 2010 bese zverski... koa izleze igrata... gresni podavanja.. katastrofalno primanje na topkata, imase duhovi .... ke pocekame finalna verzija pa ke sereme togas dali e dobra ili ne..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
како се ставаат други финти во link feints стварно не разбирам можам да праам само step over??

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
јас незнам ништо од финтиве да направам,ај некој нека објасни како за нуб :kesa:
треба џојстик да имаш на тастатура не се праат у пм,а на џојстикот само на десниот аналог мрдај:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Е чим така...ајде ако може некој да ми каже колку кошта солиден џојстик?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
1200-1500 zemete si logitec joystic......... inace se pravat bezbroj finti.. super e

kako e pravi kamerava WIDE da ne se iskrivuva znae nekoj so ova demo tweak ?????????????

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Убо му текнало да напрат ко ќе стегниш икс со правецот на стрелките требит сам да си го најш играчот, а не само стегај икс и шанса за гол имаш. То е најголем + во играва.

Голманите се поправени колку шо видов (три утакмици изиграв), не се глупави, не ја пуштет топката кога ќе им ја дајш со глава (ми се десило неколку пати на претходната верзија да ја вратам со глава на голман и овај да ја остајт), дефанзивците т.е. оние играчи кои комјутерот ги контролира во одбрана ко ќе ги немам приклучено се напраени фала Богу попаметни....

Камерата е многу далеку т.е. тешко се проценвит дал имаш простор за дриблинг, а колку шо видов имат само две камери, но би требало да има појќе во финалната верзија....

Се на се, задоволен сум, ќе ја видиме целосната верзија дал ќе е како шо требит...

Kajgana Shop

На врв Bottom