PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Абе ова пачовиве, сигурни!? Зашто за пес 2010 симнав еден пач и послем не можев да ја играм! Или пак тоа нема врска со пачот! Не се разбирам многу во компјутери, паа...

H

-HRO

Гостин
Дриблинзите и финтите што се прават на џојстик се лудило на ПЕС!
Какви само голови паѓаат :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дриблинзите и финтите што се прават на џојстик се лудило на ПЕС!
Какви само голови паѓаат :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Дефинитивно ПЕС 2011 најака фудбалска игра некогаш направена...без оглед дали се работи за Пес или Фифа серијалите!
Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Не ми се свиѓа на пачоиве шо ги менуаваат оценките на играчите(незнам за другите овој новиов пес едит 0.4 глеам намалено имаат доста ) :toe

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај прочитај шо напиша....

H

-HRO

Гостин
Брат можеш да сликаш како ти се наместени контролите? јас ги наместив но ненам кои да ги наместам за дриблинзи...
Дриблинзите се прават само со џојстик...инаку еве ти едно мало туториалче како да си наместиш дриблинзи,секако доколку имаш џојстик со аналог.
Инаку контролите на џојстикот ми се овие:

Ај прочитај шо напиша....
Што да прочитам?
Напишав дека Пес 11 е најдобра фудбалска игра некогаш направена!
Што значи дека сите останати фудбалски игри,(без оглед дали се работи за фифа,постари верзии на пес или некоја друга фудбалска игра) не ги задоволуваат побарувањата на еден гејмер како што ги задоволува Пес 11....
Тоа е мое лично мислење,а се надевам и на повеќето овде во оваа тема... :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Со новиот пач во Мастер Лигата, во секоја екипа има играч со име DUMMY, и кај вас е вака или ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Со новиот пач во Мастер Лигата, во секоја екипа има играч со име DUMMY, и кај вас е вака или ?
Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.

Нова Мастер почни си, или врати си го стариот пач. Мислам дека тоа е лекот

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тоа значи дека имало играчи на претходниот пач, на кој сега ги нема. Тоа е причината поради која го имаш тој играч.

Нова Мастер почни си, или врати си го стариот пач. Мислам дека тоа е лекот
Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.:)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Во китс сервер е лекот од таму да го исклучиш пачот кој што си го користел.. па после новиот инсталирај го и немаш гајле.:)
Исто и мене ми прави. Дај објасни подетално (ако можеш)...

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Абе ти на пример ако си го користел 0.1,ќе одиш во китс сервер ќе го исклучиш,ќе го инсталираш 0.4 и немаш проблем.Ќе го немаш Дами.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе ти на пример ако си го користел 0.1,ќе одиш во китс сервер ќе го исклучиш,ќе го инсталираш 0.4 и немаш проблем.Ќе го немаш Дами.
Инстелиран ми е 0.4, само кога ќе пуштам играта > Мастер лига и ми се старите оверал... каде е тоа китс сервер и како да го исклучам 0.1?

Kajgana Shop

На врв Bottom