Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Пак ли ликна недела порано...нели требаше почетокот на мај да биде премиерата.Излезена е на торент од трета сезона првата.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ли ликна недела порано...нели требаше почетокот на мај да биде премиерата.Излезена е на торент од трета сезона првата.![]()
Да да, не знам што ме надупи на кат да проверам шуркав нешто низ торенти ко гледам прва епизода.Пак ли ликна недела порано...нели требаше почетокот на мај да биде премиерата.
Една од најдобри епизоди воопшто на ТВ.Леле четвртава едвај ја догледав у пм. Прекрасна глума на Ева Грин, ама не можев да додржам дејствие во една соба. Дали до моментов не ми се погоди сакав нешто подинамично, ама како и да е, една од епизодите кои со душа сум чекал да заврши побрзо.
Разочарувачки крај, многу. Самата си е крива, ја креваа три сезони, градеа ликови за на крај на пола од нив да не им дадат крај и финиш. Многу лошо.
Ами Дориан Греј бе....Хајд беше епизодист, овој цел серијал го тераше без поента никаква на крај? Па и Лили до некаде...колку само недефинирано завршија работиве, боље да испоумреа сите, овака ептен дебилно излезе ова.
А добра ми беше сезонава, посебно претпоследнава епизода многу ми се свиѓаше, ама зезнаа на крај многу работи, за 3 сезони премногу чудовишта и поезија имаше низ серијалов, премалку епизоди беа за се тоа така да го обработат.
Макар што не би ме чудело за некое време да има вест дека ќе има некој спиноф со Хајд..или новава женска што ја претставија, whatever her name was.