Пена за бричење

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Ајде момци (секако и девојки де), разубавете го малку овој подфорум со ваши мислења:icon_lol:
Која пена за бричење ја користите, и колку е таа неопходна за вас? Колку пари ви одзема, и за колку време трошите една боцичка пена за бричење?:icon_lol:

Nivea sensitiv +aloe vera,pocesto gel otkolku pena,okolu 2 meseca.ne mi prestavuva nekoja zabelezitelna promena na finansiski plan.

Уште не користа,кога ќе почнам ќе пишам пак поз.:nesvest:

Знаеш дека само што реактивираше тема стара повеќе од 3 години?

Нивеа сензитив

Нивеа сензитив x2

Ја трошам за 4-5 месеци оти сум многу мрзелив.

темата би било подобро да се вика средтсво за бричење ама ај има доста неиформирани луѓе .пошто јас користам гел за бричење и сега што не смеам да пишувам во темава пошто се вика ПЕНА за бричење

Па отвори си тема под име „Гел за бричење“. :P

Два пати се имам бричено со Нивеа и веднаш бруки ми излегуваа после тоа. Оттогаш само на Gillete користам и мака нема (y)

А Nivea after shave од оној течниот крем обавезно, омилен :)

Јас пак прочитав ПЕсНА ЗА БРИЧЕЊЕ
Каро - користев добри 2о години,а пред тоа 20 години некои разни, а сега Гиббс.

Nivea и Gillette Fusion дефинитивно. Не знам колку време ми траат оти некогаш ја кратам и со машинка, но се добри за кожа како мојата шо се иритира лесно.

Гел за бричење Gillette, а афтершејф Antonio Banderas The secret и од нивеа афтершејво. Али се неам бричено повеќе од пола година така да така ми стојат.

Пената вејќе ја отфрлив али гелот е добар, но подобро е со сапун за бричење ради шо многу малку треба а сепак подобра пена за бричење се добива.
edwin-jagger-aloe-soap-ssavt__80974__10475.1375572085.1280.1280.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom