Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemam, deneska prvpat ja probav.Што е ова Пелистерка Кола, ново нешто а ? Прв пат слушам, од кога е почната да се произведува и да ја има по продавниците?
Ја имам пробано оваа Пелистерка Кола и можам да кажам дека нема муда да прави чуда. Ептен е бљак!![]()
ствара пења во уста ко куче со беснило се осеќам кога ке натегнам, летоска имав пакет цел па силом прилике мораше да го елимирам, али беше тешко, крај му нема ко само да се дополнува...
Пепси е на врвот од овие, гребе највеќе и не е благо ко Кокичот.
Samo da znaete, ova se komentari na vraboteni vo Skopska i Prilepska Pivara.Зашто па Пепси во оваа конкуренција? Ако го отргнам Пепси тогаш сигурно е подобра Пелистерка Кола од остали Балкански имитации...
Pojma nemam, deneska prvpat ja probav.
Samo da znaete, ova se komentari na vraboteni vo Skopska i Prilepska Pivara.
Ауууууу човечееееееееееSamo da znaete, ova se komentari na vraboteni vo Skopska i Prilepska Pivara.
Нема друго...Ако некој не се вклопува во твоите мислења тогаш мора да има интерес од тоа така? Ај те молам олабави.
Ма, премногу сум ти мрзлив јас за да работам, така да - да!Јован напиша:Ауууууу човечееееееееее
А ти си шеф на производство во Пелистерка уствари?
That's what I call a good investment! Слободно купи од 1,5 литар (или од 2 литра, ако има), не мораш како мене да играш на сигурно, со 0,5 литарско шише за проба.Не бе, стварно не ми текнало да пробам, ај баш утре ќе купам да видам шо е работава па ќе ви пишам дали сум се пењавел и јас![]()
Како демек, мене Пелистерка Кола ми е конкурент, па ја оцрнувам со тоа што кажав дека е премногу пенлива?Бај д веј, стварно не знам што е ова со наводното преизразено пењавење. Барем јас не приметив ништо посебно у тој поглед. Али, тоа ти е, капитализам, ќе се обидат да ја оцрнат конкуренцијата и притоа не бираат меѓу валидни (какви што и не можат да најдат) и тотално глупави и исфабрикувани критики.