Педер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Почнаа да ме оговараат а? Знам кој ти кажа дека ми е розов, нека му служи на честа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Несакав да се фалам, да речам, „Знам која“ и несакам да ја посочам. Ќе се пронајде самата :lol: :lol: :lol: :lol:

Radical Boy напиша:
Почнаа да ме оговараат а? Знам кој ти кажа дека ми е розов, нека му служи на честа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

За г`зот твој станува збор??? Аууууууу розов.... е од многу работа ке дае :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ме насмеа, затоа не те избришав овој пат. :kez:

epa site po4naa da si go upotrebuvaat zborot PEDER...t.e. Peer.... mislam porano bese malce 4udno, ali po nekoe vreme ke ti prejde vo navika i to,... aj sada 4ao peeri

abe sea cela gramtika za najslozen sbor vo makedonskiot jazik napraijvte :pos: :pos:

То првото напишано е составено врз основа на преводот на Монтипајтоновиот The word fuck.
Инаку колку што се сите машки пеери (еволуирана форма од зборот педер за да не се најдат слушајно Хомосексуалцте од посилниот пол навредени)
толку се и сите женски многу големи педерки,
а јас лично сум лезбејка бидејќи многу сакам женски :)

Зборот педер како и човекот еволуираше па од педер се доби нова попозната форма ПЕЕР која е секојдневие.

Педер значи геј, хомосексуалец.

А пеер значи другарче, џиги итн. :)

Мрш бе педеришта едни од кај ја ископавте темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom