Педер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене на работа е вака ситуацијата
Да дојди најголемиот мачо пример Рамбо со џигерица набрекнати вени со 48 куршуми ако не го чести мајсторо Петре пиво 1,5 Крали марко тогаш тој е најголемиот педер
А да дојди некој шо се тепа во 9-ка по 9 пати дневно ако фрли пивце тогаш си е најголемит хиро

Nikki напиша:
како тоа сите се педери лол ај вистина прибери си го јазикот

Пеер веке мислам дека му мина векот...сега преминавме на ПЕРО...:icon_lol:
Кај си перо? Што правиш перо и така натака...не важно дали е машко или женско сите се перо...:icon_lol:

:lol zabegani ste be pederista edni
p.s. Gramaticki tocno e ova ? LoooooL

Кај си бе п33р43 ?

Најчест израз со зборот-педер- кој сеуште ми е во уши е
Кај си бе педериште едно, шо кур не се јавуваш да ти ибам педерскиот?

Ич малце не го употребуваме:smir:

Половина Битола педери: Вистина или лага?!?!?!
http://mystery.blog.mk/2010/06/20/polovoina-bitola-pederi-vistina-ili-laga/

Бидејќи студирам Скопје, а било каде и да одам, без разлика дали прам муабет со стрејт или геј момци, истиот муабет го слушам, полојна Битола ви се педери. Шо е муабетот не знам, или Скопјани, знат појке од мене или не знам шо е работата?! Колку шо знам, на ромео има негде 50 души од кои само 2-3 се активни, и ај сега. Пола од нив и да ти дат мсн, и да ти покажат слика, никогаш нема да стигниш со нив средба да напрајш. Факт е дека се премногу неискусни (нормално, немаат место каде да се сексаат или да се среќаваат), неизживеани, и воглавно се срамат и плашат да не ги дознај Битолата, и да не станат тема број 1 на Широк Сокак! Искрено од мое лично искуство педери на профили нема да најдете многу од Битола, но ако малце пошмекате и ги отворите двете – четири ќе забележите дека стварно ги има. Од сите луѓе во Македонија, најголема концентрација на убав народ има во Битола, за машките бидејќи сум геј, посебно можам гла да ставам во оган дека е така! И тие како и женските се дотерани, средени и депилирани од гла до петици. Скоро сите одат во теретана, и сите скоро имаат понекоја тетоважа. Просто очите ќе ви испопаѓаат од гледање, а за другата работа да не зборам. Плус, од моето досегашно искуство, со битолчани најубо си имам поминато в кревет, полни се со енегрија и страст, дали поради запеченоста или дека немаат место, не знам, ама јас ептен задоволен од нив. Е сега до кај стигнавме, малце се изгубив, пошто многу завлегов, биточанец геј можите само да најдете по препорачка на некој друг битолчанец кој ги знај кои се и се дружи во такви друштва. Поголемиот дел од нив, се таат или се кријат, и јас стварно не знам како да ги барам. Е сега дали е вистина дека полојна Битола е педери или не, не знам, стварно, а и не познавам некој шо знај со сигурност, ама едно ќе кажам: Еднаш пробате со Битолчанец нема да зажалите!!! :D:D

http://mystery.blog.mk/2010/06/20/polovoina-bitola-pederi-vistina-ili-laga/

хахахах.. значи збороб ПЕДЕР има шииииирока примена у македонскиов јазик.. ДЕФИНИТИВНО !~!~!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom