Пазете се од Дестан!

Абе и ја помислив дека е некој анти-дестан реклама. На ќебапите ме отера паметот :)

vidi moze nesto sepak ima okolu kjebapite ne se bas cisti mu redi jagnesko :) garant edno 80 posto od vas imate sigurno primeteno e sega kako pravi da ne se primeti mirizbata toa e cudo :cautious:
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:43 AM ---
Боже, Боже...кај отиде младинава?
пу пу чувај Боже од вакви и бетер

edino so moze da napravi e da se puka sam sebe.
ovaj petarda da mu frlis pred noze ima da bega so 100 na sat.

vidi moze nesto sepak ima okolu kjebapite ne se bas cisti mu redi jagnesko :) garant edno 80 posto od vas imate sigurno primeteno e sega kako pravi da ne se primeti mirizbata toa e cudo :cautious:
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:43 AM ---

edino so moze da napravi e da se puka sam sebe.
ovaj petarda da mu frlis pred noze ima da bega so 100 na sat.
Ма името го држи како и сите други фирми што ти е,потполно си у право.
Се знае како се прославил и како работел тогаш а како сега ми кажувал и татко ми.

[
Дали го заменуваш со постовиве и интерпункциските знаци на Шутракот или да?

Овој е новиот ќебапар, стариот го испука и затоа сега ги немаат веќе оние претпознатливи ќебапи. Дестан чао :icon_mrgr:

Добар е за у нива да плаши гаврани!

среќа што се напив шеќер и вода инаку ке се истрауматизирав
КАКОВ ЛИК!!!
:tapp:

ако се плашев од муви, ќе си носев пипс
јас на овој едно евангелие по Фрчко...шо викаш младичу?

Ај упм од ум се извадив си реков уште кебапите се заебале во Дестан,че се чудев после шо би јаделе скопјаниве квалитетно :)))

А иначе за баткава....ништо страшно,сега брзо го има РАНЕ гледано! ;)

Јак дечково.......

Иначе од вакви типови ми се гади,ми иди да зеам калашот и да ги изрешетам сите ОПАСНИ ТИПОВИ како ДЕСТАН !

омг... јас ви викам луѓе ја расипаа дрогата... кој знае што ставаат у последно време...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom