Пазете се од Дестан!

Се извадив од памет хахаха вчера цело друштво јадеше во дестан реков ќе испоумрат хахахахахах јак тип јак јак ептен

Да се укине долина на волците и се да се врати у нормала .. ! :D

Друже таа серија влијае и на постариве. Дешавка од прееска, седам на факултет(факултет за безбедност) и во склоп на него престојуваат т.е се на обука некои од единициве за безбедност(незнам од која единица беше овој) и му ѕвони мобилниот со мелодија т.е песната од Долина на волците а чиката имаше 30+ години. Не ми се веруваше што гледам...

Се извадив од памет хахаха вчера цело друштво јадеше во дестан реков ќе испоумрат хахахахахах јак тип јак јак ептен

И јас на ова помислив, си викам ако уште едно отровање закачам нема да ме спасат.
Оно некој копук си игра мафијаш.

Друже таа серија влијае и на постариве. Дешавка од прееска, седам на факултет(факултет за безбедност) и во склоп на него престојуваат т.е се на обука некои од единициве за безбедност(незнам од која единица беше овој) и му ѕвони мобилниот со мелодија т.е песната од Долина на волците а чиката имаше 30+ години. Не ми се веруваше што гледам...
Повеќето такви се нарекуваат со назив СЕЉАЦИ .. многу чудна стана и младинава и постариве 30 + со ваа серија .. !!!

Кој ви е тој Дестан и која ви е таа Петра?

Ха Ха Ха Ха МНОГУ ЛОШИ ФИЛМОВИ И ФУРАЊЕ
НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ СО КЕБАПИТЕ ОД ДЕСТАН СЕ Е ВО РЕД СО ОВОЈ НЕШТО НЕ Е ВО РЕД

Прајте се фраери ама овој сигурно ќе се појави и на форумот ќе ни ги најде адресите може ќе не испоубие пу пу пу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom