Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
кај мене 1гб е 500 денари.

Во спаива ај фон со вифи и јава за тие пари добиваш.

Ако сакаш за безпари ќе ти го дадам не е проблем :)
па искрено и за без пари да ми го даваш би размислил тоа ти е жив зијан да се има.... :baeh: се шалам ама убаво ти кажа торте за 60 евра нов се продава телефонот во пола од скопскиве мобилари....

Барам Нокиа 5800 ама под гаранција да е се уште

барам мемориска micro sd 4 или 8 гига не ми треба адаптер, имам од 2 гига ако сака некој да се замениме и да му доплатам ?
8гига имам микро сд оргинал од нокиа 5800 извадена HC 4 е, пиши ми ако сакаш за цена да се договориме.

8гига имам микро сд оргинал од нокиа 5800 извадена HC 4 е, пиши ми ако сакаш за цена да се договориме.

Пиши ми и мене цена ми треба и од 4GB ако имаш пиши исто и занеа..? :)

iphone 3g s 32gb со 1 година гаранција од t-mobile

сеуште немам оформено цена,кој е заинтересиран нека пише

Купувам Nokia N73 (исклучиво Music Edition). Да е добро сочуванa, без забележителни гребнатини (особено на екранот) или пукнатини на маската, батеријата и полначот да и' бидат добро сочувани и оригинални, плаќам измеѓу 50 и 55 евра, во зависност од тоа дали со неа доаѓа дополнителна опрема (мемориска картица, слушалки, усб-кабел...)

Купувам Nokia N73 (исклучиво Music Edition). Да е добро сочуванa, без забележителни гребнатини (особено на екранот) или пукнатини на маската, батеријата и полначот да и' бидат добро сочувани и оригинални, плаќам измеѓу 50 и 55 евра, во зависност од тоа дали со неа доаѓа дополнителна опрема (мемориска картица, слушалки, усб-кабел...)

„И едно пупење“ што би рекле, извини на францускиов.

Колку кошта оригинална маска за Sony Ericsson K770?

„И едно пупење“ што би рекле, извини на францускиов.

Колку кошта оригинална маска за Sony Ericsson K770?
Е зашто пушење бе жити се, сосема солидна цена си плака за да го побара ова се....а оргинална маска само во мобико карши лептокарија кај шо ке ти речат 2000 денари :) во сите приватни мобилари оргинална маска тешко... да не речам ич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom