10.000 денари продаваш кинески телефон?????Значи нов е гаранција има ама од Италија е купен а јас го продавам 10 000![]()
Ако сакаш за безпари ќе ти го дадам не е проблем10.000 денари продаваш кинески телефон?????
Кај нас по 60-тина евра е нов таков исти :baeh:Ако сакаш за безпари ќе ти го дадам не е проблем![]()
па искрено и за без пари да ми го даваш би размислил тоа ти е жив зијан да се има.... :baeh: се шалам ама убаво ти кажа торте за 60 евра нов се продава телефонот во пола од скопскиве мобилари....Ако сакаш за безпари ќе ти го дадам не е проблем![]()
8гига имам микро сд оргинал од нокиа 5800 извадена HC 4 е, пиши ми ако сакаш за цена да се договориме.барам мемориска micro sd 4 или 8 гига не ми треба адаптер, имам од 2 гига ако сака некој да се замениме и да му доплатам ?
8гига имам микро сд оргинал од нокиа 5800 извадена HC 4 е, пиши ми ако сакаш за цена да се договориме.
„И едно пупење“ што би рекле, извини на францускиов.Купувам Nokia N73 (исклучиво Music Edition). Да е добро сочуванa, без забележителни гребнатини (особено на екранот) или пукнатини на маската, батеријата и полначот да и' бидат добро сочувани и оригинални, плаќам измеѓу 50 и 55 евра, во зависност од тоа дали со неа доаѓа дополнителна опрема (мемориска картица, слушалки, усб-кабел...)
Е зашто пушење бе жити се, сосема солидна цена си плака за да го побара ова се....а оргинална маска само во мобико карши лептокарија кај шо ке ти речат 2000 денари„И едно пупење“ што би рекле, извини на францускиов.
Колку кошта оригинална маска за Sony Ericsson K770?