Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mи понудија замена глава за глава Нокиа н80 за 8800.
Моја е н80ката.
Вреди ли?

Моја е н80ката.
Вреди ли?

za mene ne. jas sakam funkcii poveke odkolku dizajn.a i n80 ne e grd (e sega 8800 e daleku poseksi ) ama da znaes starite 8800 osobeno prvite ako se ,mn se rasklapuvaat nekako, voopsto ne se cvrsti - iako se zelezni.sepak ti dajdobro si znaes.pozz

Моја е н80ката.
Вреди ли?

Водејќи се по твојот nick не би си ја испробувал среќата, незнаеш на што телефон ќе налеташ :) И да, позабавно ќе ти биде со твојов телефон, јас би го чувал... Освен ако кога си на кафе сакаш да имаш fancy телефон на маса :)
А и дај провери си да не е некоја кинеска копија ако не ме послушаш и сакаш да го замениш :)

za mene ne. jas sakam funkcii poveke odkolku dizajn.a i n80 ne e grd (e sega 8800 e daleku poseksi ) ama da znaes starite 8800 osobeno prvite ako se ,mn se rasklapuvaat nekako, voopsto ne se cvrsti - iako se zelezni.sepak ti dajdobro si znaes.pozz

Водејќи се по твојот nick не би си ја испробувал среќата, незнаеш на што телефон ќе налеташ :) И да, позабавно ќе ти биде со твојов телефон, јас би го чувал... Освен ако кога си на кафе сакаш да имаш fancy телефон на маса :)
А и дај провери си да не е некоја кинеска копија ако не ме послушаш и сакаш да го замениш :)

Е па тоа де...:)
Не ми се дава некако.
За продавање, можеби и би го продал, ама за замена...сепак пара си е пара нели.
А и до сега нокиава, иако ја земав на старо од еден познаник, ја имам скоро 10 месеци, никаков проблем сум немал, телефонот е звер.

Некој да не знае освен у Германос каде на друго место може да се најде 5800 нов ?! :smir:

Ај да испамирам пак: купувам Nokia E66 или E71. Продавам Sony Ericsson K800 за 80 јурос или менувам за двата спомнати модели со моја доплата.

Каде можам да го најдам АјФон 3Г нов по мобилариве и која цена?
Благодарам

Kolku davate za iPhone 3G 8GB koristen mesec i pol. ?

Кај има во СК мобиљара со добар избор на нови/половни телефони?

Ajde koj ima za prodavanje Nokia N82 neka pisi ....mozi i za zamena so zacuvana Nokia N73 so doplata za Nokia N82 :salut:

14000 со гаранција како нова, земана од Импулс! фулл!:smir:

Ти пишав приватна порака незнам дали си ја прочитал....уште ми немаш одговорено на пораката :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom