Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајфон за 12000 или си ти нешто грешка , или телефонот е сјебан , или типот што ти го шитка е ептен глуп и пун со кеш па не се замара многу,а да или е некој ајфон клон или тешка копија... иначе ајфон нов 8 гига е околу 400 еврики па сеа ти направи разлика...

Ili e kineski.

Ај да прашам нешто...
Ми нудат Нокиа н95 8гб,од Шведско производство,многу малку котистен за 20 000.
Мојт,или не?

викаш шведска нокиа а? епа ај купи го и пиши репорт.

За ајфонот, ќе биде испобан на недела дена, па ќе видиме. Димитарц, 2000 :)

Ај да прашам нешто...
Ми нудат Нокиа н95 8гб,од Шведско производство,многу малку котистен за 20 000.
Мојт,или не?

:pos2::pos2::pos2:помагајте му луге типов е во тешка заблуда бтв ја шиткам ајфон произведен во североисточен казахстан ако сака некој повелеле:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:помагајте му луге типов е во тешка заблуда бтв ја шиткам ајфон произведен во североисточен казахстан ако сака некој повелеле:pos2::pos2::pos2:

Moре...
Не се прај мајмун!
Затоа и пишав, мојт или не!
Не ми се чатали!:helou:
Не а?
Па можеше да кажеш....

П.с.
Можда не сум разбрал добро...можда е купен од Шведска...знам дека поклон му бил.

епа добро, чим е купен од шведска може така... но сепак не е на одмет и таму да има кинески копии на нокии.

Случаеви последниве 2-3 месеци бајаги ги има, 20.000 денари се неполни 350 евра, нова Н95-8гб моментално неможе да се најде испод 450 евра, реалната цена и е од 480 до 500 евра.

да така, според мене - ако ти фати око и има 5мегапикселна камера, вифи, џи-пи-ес и 8гб меморија - се исплати за цената, па дури и да си го користиш извесно време, да ти помине меракот и да го продадеш со заработка.

п.с. во меѓу време посети ја темава:
Совршена копија на Н95-8гигабајти -
и ѕирни го клипов:

епа добро, чим е купен од шведска може така... но сепак не е на одмет и таму да има кинески копии на нокии.

Случаеви последниве 2-3 месеци бајаги ги има, 20.000 денари се неполни 350 евра, нова Н95-8гб моментално неможе да се најде испод 450 евра, реалната цена и е од 480 до 500 евра.

да така, според мене - ако ти фати око и има 5мегапикселна камера, вифи, џи-пи-ес и 8гб меморија - се исплати за цената, па дури и да си го користиш извесно време, да ти помине меракот и да го продадеш со заработка.

п.с. во меѓу време посети ја темава:
Совршена копија на Н95-8гигабајти -
и ѕирни го клипов:

Dobro...
Затоа и пишав пост...
Имам слушано за вакви работи.
Го знам дечкото што ја продава многу добро,не верувам дека е заебанција.
Ако ја земам може и да поминам за Ск,па уз пат да ја проверам кај тебе?

можеш и сам да ја провериш, бапни ја на кабел уклучи писи суит мод и види дали ке ја најде како н95 8 гига...

Moре...
Не се прај мајмун!
Затоа и пишав, мојт или не!
Не ми се чатали!:helou:
Не а?
Па можеше да кажеш....

П.с.
Можда не сум разбрал добро...можда е купен од Шведска...знам дека поклон му бил.

Друже а ти пошо си бед лак гЕј подобро не ја зимај да не се заебеш ..
алооо кај ти е смислата за хумор или и неа чекаш да ја купиш од југоисточен пекинг.:vozbud:
Поздрав друже мала шала нема лутиш:baeh::pos2:

***сите наредни оф-топици во темава од твоја старна и членот badluckguy ќе бидат избришани***
едитирано од Некрофилија.

ехе... значи не неделно или месечно да ми доаѓаат пациенти, туку секојдневно ги има со копии на 6300, 5310, 8800, 8600 и Н95/Е90 кои ги платиле по приближна цена од реалната, затоа што ако телефонот има повеќе од 30/40% од нормалната цена би бил сомнителен, вака ако го продаваат 420 евра, они го шиткаат кинезот за 370/380... луѓе се лажат па дури и неможеш да ги убедиш, треба од кутија да извадам н95ка да им споредам за да се уверат и да паднат во депресија... јес да за пари не треба да губиш нерви :pos2:

Какви батерии имаш за 6680 ми треба некоја многи издржливa. И колку се цените?

Ми треба дата кабел за Самсунг Д900и.....ПоздраФ

500 денари оригинален, неотпакуван од телефон.

Какви батерии имаш за 6680 ми треба некоја многи издржливa. И колку се цените?

originalna - 400 denari држат до кај 2/3 дена максимум на тие телефони
неоригинална - 250 денари - држат околу 4 дена на тие телефони.

п.с. неоригиналната е со повисока милиампеража... но сепак не очекувај од тој телефон со малтретирање повеќе од 2-3 дена со било која батерија да ти држи.

макар и акомулатор!

која цена би идел сони ериксон Z550i половен супер сочуван ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom