Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
епа типов си го купи од Америка додека беше службено на пат за 1400 долари, некаде пред крајот на јануар 2008ма мислам... само што, не верувам дека го користи баш како мобилен телефон а и можно е да не е мобилен телефон... не сум читал многу за него, но ти велам типов го имаше, се пофали дека едвај го нашол во америка за 1400 долари комплетен со сите мапи му е внатре и си го користи претежно како GPS модул и за слушање музика...

сепак, мислам дека овој производ на нокиа - не е мобилен телефон.

епа типов си го купи од Америка додека беше службено на пат за 1400 долари, некаде пред крајот на јануар 2008ма мислам... само што, не верувам дека го користи баш како мобилен телефон а и можно е да не е мобилен телефон... не сум читал многу за него, но ти велам типов го имаше, се пофали дека едвај го нашол во америка за 1400 долари комплетен со сите мапи му е внатре и си го користи претежно како GPS модул и за слушање музика...

сепак, мислам дека овој производ на нокиа - не е мобилен телефон.
да и јас така мисалм дека имам читано, има еден н800 продава по огласиве и баш за него читав дека не е телефон.... ама незнам да не тропам глупости....

Нема теорија за 1400 долари едноставно човекот го испозаебале, плус низ продавниците на nokia лесно можеш да го најдеш. Не е толку тешко да се најде колку е тешко да се тркне во странство

незнам... незнам... битно среќен е човекот и си го плаќа меракот, 7650 пред 6 години го купи за 1600евра, после две недели истиот телефон скоро секаде можеше да се најде за 1000/1200 евра и ич не му беше жал!

битно го имал прв.

Нема теорија за 1400 долари едноставно човекот го испозаебале, плус низ продавниците на nokia лесно можеш да го најдеш. Не е толку тешко да се најде колку е тешко да се тркне во странство

Еве ти цени за во Германија. http://geizhals.at/deutschland/a305259.html
Колку што гледам најевтино се наоѓа за 320 евра.
А воедно ова не е мобилен него интернет таблет. :)

Nekro дали имаш micro SD 2гб со адаптер за mini SD и колку е?

моментално немам. Во анхоч ти се доста ефтини, мислам 950 денари е микро сд со адаптер микро во мини и мини во сд.

Дечки дали некој сака замена нокиа 6230и + 6600 за Н70.Нокиите се мноогу сочувани како нови.

Некој да продава сони м2 микро картица од 512 или 1 гига уште поубаво ? (освен јане:) ако не најдам ќе ја зеам твојата)
може и користена било како само да работи ?

а 100% сум сигурен дека за таа цена нема да го добиеш ова:
product.jpeg

т.е. тоа што го бараш!

Во Анхоч има микро SD со адаптер за SD, а не за мини SD.

значи колку што видов од пред 2-3 недели, за 950 денари имаш 2гб микро сд со адаптер од микро во мини и од мини во сд!

додека картичката од 2гб од микро сд во сд е некои 700/750 денари...

друже ако ти треба за 850 денари од мене имаш 2гб микро сд со адаптер од микро во мини и од микро во сд ... баш иста како на сликава
e583_1.JPG

побарај ме по пп ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom