Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
blackberry-torch-9800.jpg

Користен 1 година, воопшто не е оштетен, се функционира како што треба! Земав подобро нешто со продолжување на договор, па овој ми е вишок. Цена - 6000 ден. Anyone?! :)

Продавам Sony Xperia P, комплет со кутија, гаранција (уште 9 месеци), слушалки (неотпакувани), hdmi кабелче + 2 заштитни маски. Телефонот не е кодиран, работи на сите картици.
Спецификации: Андроид 4.0 (во брзо време и 4.1), процесор 1ghz dual core, меморија 16gb, рам меморија 1gb, 8 мегапиксели камера (снима фул хд).
Прегледај го приврзокот 51803

Цена: 12500 ден.

БУМП!!!

Продавам Sony Xperia P, комплет со кутија, гаранција (уште 9 месеци), слушалки (неотпакувани), hdmi кабелче + 2 заштитни маски. Телефонот не е кодиран, работи на сите картици.
Спецификации: Андроид 4.0 (во брзо време и 4.1), процесор 1ghz dual core, меморија 16gb, рам меморија 1gb, 8 мегапиксели камера (снима фул хд).
Прегледај го приврзокот 51803

Цена: 12500 ден.

Продаден!!!!

Nokia 5800 Xpress Music на тач со вифи гпс итн, сочувана со оргинална футрола, врвка, полнач, усб кабел, слушалки, тв-аут кабел, постоље, заштитна фолија (мислам дека се набројав:) )
се тоа за 2500 денари
телефонот е одлично сочуван, чуван во футролата и со заштитна фолија на екранот

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BlackBerry 8900 Curve сочуван одлично со футрола орг полнач ... цена 3000 ден за кеш

јас имам 4ка и сакам да го давам, телефонот е фабрика цело време ми е со фолии и футрола ако си за повели
ценаа?
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 22:10 ---
ај некој нека ми даде на поклон iPhone 4 / 4s ве молам!! :D

Дали вреди замена глава за глава на Xperia X10 изгребан на некои места, за скоро нов Alcatel OT-995 ?

Продавам црн Nokia E71 (произведен во Финска, пишува под батеријата, кај нас 90% се унгарско производство) солидна состојба.
Продавам Сони Ериксон ЕЛМ (Ј10и2) само неколку месеци користен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom