Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam Sony Xperia M5 full pakuvanje,staklo socuvan za 200 evra

Sent from my E2003 using Tapatalk

од каде може да се нарача матична плоча за huawei p9 lite на интернет??

Da ne prodava nekoj samsung galaxy s7 edge i koja cena. Za drugar prasuvam. [emoji5]

Sent from my LG-H525n using Tapatalk

Da ne prodava nekoj samsung galaxy s7 edge i koja cena. Za drugar prasuvam. [emoji5]

Sent from my LG-H525n using Tapatalk
Имам јас, ако е заинтересиран црна боја со кутија све, фолии напред назад целосни итн ... цена на ПП ќе ти пратам

Treba od telekom da zemam laptop,mobilen ili televizor a nisto od toa ne mi treba. Pa ako e nekoj zainteresiran mozeme da dogovorime nesto. :)

Meнувам или продавам Mi5s plus, гланц нов не отпакуван.

Може замена со моја доплата за користен или нов S8! инфо строго преку пп.

Боја - Deep Grey - оваа верзија е со клокнатиот S821, 4GB рам и 64 сторејџ.

• Display: 5.7 inch, 1920 x 1080 FHD screen, 386 PPI, 550-nit brightness, 94 percent NTSC color gamut, high color saturation
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core 2.35GHz
  • GPU: Adreno 530 graphics card 653MHz
  • System: International Edition MIUI 8
  • RAM + ROM: 4GB RAM + 64GB ROM
  • Camera: Dual 13.0MP rear cameras with PDAF and dual-tone flash light and PDAF autofocus + 4.0MP with f/2.0 aperture front camera
  • Sensor: Accelerometer, Ambient Light Sensor, E-Compass, Gyroscope, Hall Sensor, Proximity Sensor, Infrared, Fingerprint Sensor, Barometer
  • SIM Card: 4G dual SIM, dual nano SIM
  • Feature: GPS / A-GPS / Glonass / Beidou / OTA
  • Bluetooth: 4.2

Која цена би можела да извадам на huawei p8lite?

Која цена би можела да извадам на huawei p8lite?
Нови се по 8000, значи до кај 6000 максимум ако е одлично сочуван и со уште гаранција.
Без гаранција, траги на користење - 4500-5000.

Продавам хтц м7 со пукнат екран и не работи микрофонот за разговор, се друго функционира и лаптоп леново идеапад 100 изгорена матична плоча се заедно за 6000 денари.

Prodavam NOV OUKITEL C5 PRO so 2GB RAM i 16 GB ROM so folija i silikonska futrola
ponudete cena

Да не има некој S6 Edge за продавање?
Имам Sony Z3 so garancija do 2018 година Април месец може замена ми треба телефон со Инфраред а најдобар со инфраред ми е S6 Edge.
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom