Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не продава дуал сим телефон?
Одбери си категорија, не е веќе D880 како на времето изглегоа еден куп дуал симови
прецизирај до која цена, дали тач или не итн, половен или нов?

Одбери си категорија, не е веќе D880 како на времето изглегоа еден куп дуал симови
прецизирај до која цена, дали тач или не итн, половен или нов?

Па ако имаш - андроид, тач, половен, не со висока цена :) нудеше таков banjifiko

инаку ако нема таков пиши нешто квалитетно и пообично
сакам да земам дуал сим веќе некое време само незнам ни јас каков

Па ако имаш - андроид, тач, половен, не со висока цена :) нудеше таков banjifiko

инаку ако нема таков пиши нешто квалитетно и пообично
сакам да земам дуал сим веќе некое време само незнам ни јас каков

Го нема веќе бањифико алкателот дуал сим?

Веќе имам еден по таа цена, барам уште еден. Не очекувам од некој што има 300 денари претплата да ми го понуди. Има луѓе што го зимаат за 1500 со XL претплата, така да ќе се најде уште некој на кој му е доволно 60 евра ќар.
Ми се свиѓа како размислуваш, иако не би го продал за 6.000. Ај со среќа ако најдеш таков „продавач“.

Продавам:
1. Т-Mobile Move Balance-уште со гаранција.
2. Т-Mobile Pulse-android v. 2.1.
Телефоните одат со сета опрема и се многу зачувани.
п.с. Без замени.

Продавам Сони Ериксон Аспен, 5000 денари. Сочуван, не е паднат, нема гребнатика и не е многу користен

Продавам Сони Ериксон Аспен, 5000 денари. Сочуван, не е паднат, нема гребнатика и не е многу користен

Која боја е, и стварно многу му сакаш:unsure:

Продавам Nokia C2-05. Ептен малку користен (скоро воопшто) купен од Белгија, со кеса на екранот и на задниот дел, празен и без мемориска. Купен е пред 2 месеци. Доаѓа со полнач и слушалки. Слики пишете порака.

Цена и слики, пишете порака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom