Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам или менувам MDA (HTC) Touch. Телефонот со него има USB DATA кабел, и полнач и мемориска картица. Телефонот е релативно сочуван, го користи сестра ми. Декодиран е и работи на други мрежи, лично пробано на VIP.

За замена у предвид доаѓаат модели со иста или пониска вредност од овој, значи телефон за телефон или нешо со ваша доплата за овој.

Цена за кеш 3500.

Продавам или менувам MDA (HTC) Touch. Телефонот со него има USB DATA кабел, и полнач и мемориска картица. Телефонот е релативно сочуван, го користи сестра ми. Декодиран е и работи на други мрежи, лично пробано на VIP.

За замена у предвид доаѓаат модели со иста или пониска вредност од овој, значи телефон за телефон или нешо со ваша доплата за овој.

Цена за кеш 3500.

Дај најди го на www.gsmarena.com не можам да го најдам да видам што мобилен е ... ОК? :violent1::icon_lol:

Некој да продава мемориска м2 од еден гига?

Цена за кеш 3500.

SOLD !

купувам iPhone 3GS 16/32 GB, ако имат некој пишите ми порака па ќе видиме.
фала поздрав

Продавам Нокиа Е66 буквално како нов минимално користен со 3 часа лајф тајмер, напоменувам телефонот е исто како да го купувате нов од продавница цена 8000 денари можна замена 078-333-123

Колку би можело да вреди Nokia 5630 Xpress Music, користена 8 месеци и Sony Ericsson S312, користен 20 дена? :wink::salut:

Prodavam sonyericsson k850i 5mpx 1gb cybershoot 3G za 6000den i sonyericsson k800i cybershoot 3.2 mpx za 3000den

Продавам Сони Ериксон T715 за 5450 денари.
Земен пред 10 саати од Т-Мобајл, уште со најлон на екранот.

Инаку, на ново е 7450.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom