Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум заинтересиран ... со што ги сликаше сликициве ? :)

со стар дигитален апарат :) антика :) ама ми врши работа :) оти? :)

p.s. е ваков
phpVehhne.jpg

M*O*N*A го има ама како алкател ц701
alcatel-c701-00.jpg

и мислам го има и во други бои освен оваа портокалевата

Колку треба да доплатам за нокиа е65 или е51i.Јас имам нокиа 6300 која е купена од ИМПУЛС од пред неполн месец.Со гаранција од 11 месеци кутија и се што иде со кутијата.

za e65 okolu 150evra, za e51 okolu 130 evra... zborime tvojot poloven ovie nokii novi.

кога мислам на околу мислам со + - 10/15 евра.

К310и,малце користен,башка од девојче,за 2000 кој е за на пп
А исто има и д820,па сака да го замени за у600 или у800,со нејзина доплата нормално.
А иначе колку идат овие д820?

И шо има врска ако е од девојче, демек нежно е користен, хехехе :)
Ko за кола форите "абе од жена е", "абе од доктор е"...ја лично баш кола од жена никад не би купил, најмалтретирани коли се.

Д820 иде околу 60-70 евра.

Извини али тука станува збор за користење мобилен а не кола :baeh: :) и мислам дека навистина има разлика дали е користен од девојка или машко :) добро не секојпат али многу често :)

Извини али тука станува збор за користење мобилен а не кола :baeh: :) и мислам дека навистина има разлика дали е користен од девојка или машко :) добро не секојпат али многу често :)
Па исти курац, нема никаква врска.

Има врска како нема, девојче не знае да чува телефон, им ебаваат матер у рок од 3 дена.

Има врска како нема, девојче не знае да чува телефон, им ебаваат матер у рок од 3 дена.
еххх претерувате :) па јас не знам такви девојчиња :pardon: ама нема врска тоа.. може и машко и девојче да чува мобилен како што треба ... а и обратно па да го зафркнат за три дена хехе :) :smir:

И на крај,самата си ја поби твојата поента :)
Јас мислам дури бетер е од женско,тоа блутутот ако го забораат најтрошени батерии имаат :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom