Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ОК било кој може ли да најде хтц адвентиџ и која цена би ме чинело ... ако има некој и ако сака може и да на праиме замена за ајфон 16 гига...

Батерија за Н95....мојава држи еден ден..... ??? колку ?

Продавам SE k750i стар една година купен од Т-Мobile во одлична состојба и со комплетно пакување како што е купен. Цена 5000 денари.

1.jpg

2.jpg

slika3.jpg
:smir::pipi:

Батерија за Н95....мојава држи еден ден..... ??? колку ?
нормално е еден ден да држи со оригиналната батерија, има поновите батерии т.е. појаките од Н958гб се BL-6F оригинална е 800 денари, малце се подебели и потешко се затавара капачето, но сепак се затвара...

Купувам iPhone, може и користен, под услов да е чичка, да не е гребен и зрцкан.

вечер ќе иамм 3 ај фона најверојатно, од кои два му се веќе нарачани на татко ми и еден морам да декстерче да му го дадам оти веќе 3 недели го чека...

ако напраам некоја мучка со еден од тие два на татко ми мислам дека за 380 може да завршиме работа. Нов, декодиран...

prodavam nokia 6111 cena 4500 socuvan donesen od svajcarija i prodavam cect t689 cena 5500 jas sum od Radovis a moze i zamena za telefon sto ima nad 3megapixeli kamera

сакаш Н80 црна за двата?

Колку пари можам да го шитнам Сони Ериксон w880i? Најден е телефонот и џабе ми стои. Кој сака нека даде понуда. Има и картица од 1 гига со него

Колку пари можам да го шитнам Сони Ериксон w880i? Најден е телефонот и џабе ми стои. Кој сака нека даде понуда. Има и картица од 1 гига со него
кажи колку бараш можда ќе падне дил.

Кажете ми како се свижат на старо цените за Нокиа Е61 и Нокиа Н82 ?

И ајде дајте ми понуди за Нокиа н73 по можност да е Music edition. Поздрав

Има некој шо нуди Нокиа 5700 икспрес мјузик?

Продавам SE k750i стар една година купен од Т-Мobile во одлична состојба и со комплетно пакување како што е купен. Цена 5000 денари.

1.jpg

2.jpg

slika3.jpg

ajmo 80e :) :helou:

BABY DJ напиша:
Имам добра Н73 за продавање, малку зборена околу 20 саати вкупно, комплет фабричко пакување, 160 евриња.

Имам Сони Ериксон W800i сo 64 MB + слушалки, адаптер...па го давам за Нокиа Н73 + моја доплата се разбира (телефонот по шо имат 64 МБ картичка му паѓа цената)
ако си заинтересиран чкртај :pos2: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom