PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
И што фајде од овие ограничени акаунти што ни ги даваат? Ќе може само да се купува. Неможе пари да се примаат! Глупости, па и до сега можеше секој неписмен да направи акаунт преку словенија и да купува што ќе му прдне.

Како нема фајде да
Стимулираат трошење.

Тие што имаме словенски акаунти, ќе може да смениме земја во Македонија или мора јово на ново?
П.С. Има опција за перманентно бришење на акаунт? :)

Кога одам да креирам нов аканут, не можам да ја најдам Македонија на листата на земји. Стварно ја нема или па ја не гледам?

Не е финализиран процесот.

Да официјално оваа недела ( денес поточно ):)...Едно прашање.....што ке биде со тие што веќе имаат paypal акаунт кои за регистрација ја имаат ставено Словенија како земја на потекло? дали ке ги бришеме тие профилите и отвараме нови или само ја менуваме Словенија со Македонија?

Последно уредено:
http://republika.mk/?p=267259 NOVO NAJNOVO[DOUBLEPOST=1402993361][/DOUBLEPOST]
Да официјално оваа недела ( денес поточно ):)...Едно прашање.....што ке биде со тие што веќе имаат paypal акаунт кои за регистрација ја имаат ставено Словенија како земја на потекло? дали ке ги бришеме тие профилите и отвараме нови или само ја менуваме Словенија со Македонија?
ako sakaat istiot dobro ako ne ke mora site da idat vo banka i da gi smenat visa kartickite vo novi toa kosta 350 denari i mora da navedes pricina zasto ja menuvas[DOUBLEPOST=1402993497][/DOUBLEPOST]a toa znaci deka samo ke plakame a nema da moze pari da primame, taka da ke si gi zadrzime starite akaunti

Чувај си го и тој ќе ти потреба можда некад за примање пари.

Are you fucking with me? Чекам 5 години ПејПал да почне да работи во Македонија и користев лажни акаунти. Пред 2 месеци изгубил 700 долари, односно ПејПал ми ги лапна, и сега најдоа да дојдат во Македонија после 2 месеца од таа случка? Маму ви ебем ќе ве сечам!
Па исти курац ти е.. И сега само ќе можеш да купуваш нема да можеш да примаш пари :свиркам:

Дечки, муабетот за новината со Пејпал продолжете го во другата тема, сметам дека е голема новост, а со тоа заслужува посебна тема (сега за сега).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom