PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо кога ја регистрирам картицава (СТБ Интернет Виза) вика неможе таа картица само картици од државите кој страницата ги поддржува.
Ебаму мајката нивна.
Не може со таа картичка.

Словенија, Скопје и мојата адреса. Следи го упатството што го има Anon стаено и ќе ти успее
Средив, фала многу :D.
Утре само да ја верифирам, да си префрлам тро кеш од сметка на карцитава и готово.
:D

Луѓе што е тоа ИБан?
Како да го најдам, прочитав дека е број на сметка ама ако ја внесам фалат уште неколку цифри за да се надополни тоа што треба.
За Стопанска Банка ми треба ИБан како да најдам?

odi prasaj si vo bankata se ke ti kazat

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Словенија, Скопје и мојата адреса. Следи го упатството што го има Anon стаено и ќе ти успее
Чим користиш исто од СТБ да те прашам, од ПејПел ми вика таму некој си код со 4 бројки ќе се појави на некоја сметка кај шо покажува колку ми зеле, кај го најде ти овој код?
Да барам по тоа е-банкинг или?

Ја едититираш картицата и го ставаш новиот датум и CVV кодот и готово. ;)

Другај ај те молам малку подетално објасни подетално како да го продолжам paypal акаунтот по истекување на картицата?

Другај ај те молам малку подетално објасни подетално како да го продолжам paypal акаунтот по истекување на картицата?
Да ти кажам право многу одамна беше сум заборавил. Само треба да го едитираш датумот до кој што важи и cvv кодот не и бројот на картицата и нема да треба пак да верификуваш.

па нема филозофија логирајсе на paypal најди каде ти се податоците од картицката и промниги со новите од новата картицка знаци треба да го сменис дадумот да го ставис од новата картицка и троцифрениот број сто е на задната страна од картицката само тие две работи

Чим користиш исто од СТБ да те прашам, од ПејПел ми вика таму некој си код со 4 бројки ќе се појави на некоја сметка кај шо покажува колку ми зеле, кај го најде ти овој код?

Тие 4 бројки се крајните 4 бројки од картицата што ја впишуваш и при секоја трансакција ти ги покажува тие 4 бројки како доказ дека од таму ти зема, а другите се иксови :)

Baraj vo izvodot ili online ke gi najdes brojkite.

Дали може со дебитна од тутунска или мора кредитна?
Немам редовни примања и затоа неможам да извадам кредитна, а сакам да продавам преку pay pal.Решение? :cautious::)

Baraj vo izvodot ili online ke gi najdes brojkite.
Идам во Е-банкинг страницата на СТБ, одам во изводи, и сега ми дава дека од сметка сум префрлил на картица толку и толку(за верифирање)и потоа ми покажува дека од 200 ден паднало на 110(90 ден за потврдата) а тие 90 ден не ги кажува каде сум ги платил.

Дали може со дебитна од тутунска или мора кредитна?
Немам редовни примања и затоа неможам да извадам кредитна, а сакам да продавам преку pay pal.Решение? :cautious::)

Можеш со дебитна. Јас имам дебитна, и имам корисничка сметка на Paypal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom