PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
da da,ja ima
--- надополнето: 9 април 2013 во 21:28 ---
da da ,ja ima

Aj neka im e cestito na Srbite. Paypal vleze i kaj nimi. Srbija e na listata na Paypal.

Da zivee Narobna Banka na Makedonija Da zivee Vladata i oddelot za informaticko opstestvo. Da zivee totalitarizmot i diktaturata.....Nie sekako ne gledame Paypal

Сите не поминаа и Албанија и Србија, честито да им е на србиве, а ние ке градиме споменици не е проблем, што ке ни е друго...

Нели во пакет со Србија ке влезевме :P

Какво е чувството да си македонец :love: .
Се слушаат гласини дека заедно со Zimbabwe ќе сме биле членка на пејпал и тоа само за плаќање, не и за примање пари.
Да живее информатичкото општество со министрите наши!!

Ајде пред наредни избори ќе влезе и Македонија.

Луѓе, имам Виса Интернет од Стопанска и Мастер од Стопанска, гледам има некој финти за во Македонија пари да вадиш преку ПејПал, е сега незнам овие финти дали уште чинат.
Ако има некој да ми објасни кога ќе се регистрирам која држава да внесам и друго што таму за да ги земам париве или преку друга страница ако може некоја имам пари на oDesk страница за фриленсери.

Пејпл ќе дојде и во Македонија многу скоро, најави денеска заменик-министерката за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска.
Според неа Македонија е мал пазар и постои можност да се покрие преку Србија која наскоро влегува во Пејпал системот за онлајн купување.
- Последниве две години сме во директни комуникации со Пејпл и се чека само момент. Континуирано е информацијата дека треба да донесат одлука за влегување во регионот. Имаме информации дека ќе влезат во Србија наскоро, изјави Арсовска-Томовска.
Србија како поголем пазар, додаде Томовска, е поинтересна за нив како инвеститори, затоа што инвестицијата во еден таков сложен систем кој треба да се грижи за безбедноста на трансакциите е многу висока. Претпоставувам дека понатаму, во најскора иднина ќе го пренесат практично системот и во Република Македонија.

ИЗВОР: A1ON

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom