PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Неверификуван акаунт може да прими 2500$, а да испрати 100$ годишно... овие суми варираат од држава до држава, ама во најголем број случаи се тие.

доколку му требаат на некој пари на пејпел или мб нека се обрати пп :)

Ми истече картичката (обновена е во банката) и сега ми стигна известување од PayPal дека ми истекла и картичката е избришана од PayPal акаунтот. Дали сега кога ќе ја обновам на PP ќе треба да ја минам цела таа процедура што е кога на почетокот ќе ја додадеш или одма се активира? Некој со такво искуство?

ne fakjaat novite ts obnoveni kartici znaat deka se od MK

Картичката е истата, информациите се исти. Не знам дали би требало да ја минам целата процедура на почетокот или одма ќе се заврши работа.... На страна тоа дали ќе поминам, пошто нови картички не може да се додават, али информациите се старите... не знам дали би имало проблем.

И мојата истече пред еден месец, не можам да ја ставам новата, се јавив во NLB ми викаат забрането ни е да даваме информации во врска со Paypal...

И мојата истече пред еден месец, не можам да ја ставам новата, се јавив во NLB ми викаат забрането ни е да даваме информации во врска со Paypal...
Телефонски може не даваат информации, ама да идеш во некоја помала филијала, можеш да добиеш информација.

Дали сите картици од нашиве банки и дебитни и кредитни се блокирани за да ги линкувам на PayPal акаунтот.

Ако има некој картичка од ИК Банка, веќе ХалкБанк, може да се обиде да ја верифицира. Се работи за турска банка и Турција ја има на листата на PayPal.

Пробал ли е некој со картичка од Прокредит Банка да верифицира PayPal акаунт, Прокредит Банка ја има низ повеќе држави низ светот.

Моментално не е можно со недна македонска банка да се прави регистрациа,не зависно на која странска банка припагаат,
Броевите за картички кој ги добиваат нашите банки се означени само за Маедонија
и така пп не препознава
пример
првиот 4 цифрен број за македонија е од
4000-4999
и овие 4 цифрени броеви се блокирани од пп така не препознаваат дека сме од македонија.
тоа е воведно од Мај годинава.
се што ке експериментирате со македонска картичка ке е губење на време
и ке се запишете на црна листа на пп,па може да не добиете верифициран пп и коа ке е достапен за Македонија.

Edna nova novost vo vrska so PAYPAL..Kako sto pisav predhodno, so moja rodnina sto raboti vo ministerstvo za finansii denes razgovarav i mi rece deka posle odmorive ke se promenele zakonskive regulativi i deka makedonija ke ima paypal do krajov na godinava ali SAMO ZA KUPUVANJE.

И добро, како сега ке префрламе преку пп? Има ли некој некоја идеја како?:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom