PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ти бараат да потврдиш дека картичката е во твоја сопственост.
Извештај од банка дека си ги направил трансакциите со своја (или на братучед ти) сметка.
Ако е едно име на сопстеникот на пејпал, а друго име на сметката (картичката), не вервам дека ќе има некој резултат.
Само ова ми е чудно што “братучед ти што не е од Македонија“. Да не е од Нигерија или Алжир?
Плус, ова што ни го кажа нас, треба да му го објасниш и на пејпал... и тие треба да ти поверуваат :)[DOUBLEPOST=1411284628][/DOUBLEPOST]
Знам... ама зошто да ти кажам? Anyway, да не мислиш дека пејпал пијат по една чаша мастило пред работа?

не е од нигерија ниту од алжир туку беше на одмор дојден и фино ве прашав дали иам некој искуство со ова а не од нигерија и алжир што кажуваш :)

Види вака, ПП нема да те прифатат да верификуваш доколку ставиш картица од татко, мајка сестра а го користиш ПП на твое име а не па вака..

Значи се има крај и се трпи, не мислите дека сте малце офтопик? Решавајте си ги селските муабети на друго место, ова е дискусија за PayPal.

Значи блокиран ми е акаунт што е отворен како словенски со картичка од тутунска од МК. Не ми е блокиран Америчкиот. Е сега на тој акаунт, значи оној што е отворен како словенски со картичка од тутунска од МК имам 350 евра заглавено. Америчкиот го отворив после тоа и со него се е во ред сега за сега.

Си наебал.

Извини што јазикот ми беше малку груб кон твојава изјава, ама мислам да не си играш со вакви комбинации, совен доколку не ти е грижа за парите кои ќе ги губиш. Знам некои луѓе што го направиле тоа со Словенија како резидентна земја и адреса од Македонија, еден имаше и од друга земја отворено преку PayPal, ништо не направија, Тутунска им ги блокира сметките, а мислам дека имаа претходно проблем и со PayPal, јас незнам од лично искуство, ама не би пробал, затоа што ќе биде после "СУМ НАЕБАЛ". :noze:

Знам бе пуси, и оддамна ги имам тие пари прежалено, така да сега само си правам комбинации и гледам ако може да си ги земам, ако неможам јеби га, да сме здрави и живи само, пари ке напрајме.

Не драматизирај ке ти дозволат да си ги подигнеш после неколку месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom