PayPal (официјална тема)

Член од
20 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
2
Епа ти бараат да потврдиш дека картичката е во твоја сопственост.
Извештај од банка дека си ги направил трансакциите со своја (или на братучед ти) сметка.
Ако е едно име на сопстеникот на пејпал, а друго име на сметката (картичката), не вервам дека ќе има некој резултат.
Само ова ми е чудно што “братучед ти што не е од Македонија“. Да не е од Нигерија или Алжир?
Плус, ова што ни го кажа нас, треба да му го објасниш и на пејпал... и тие треба да ти поверуваат :)[DOUBLEPOST=1411284628][/DOUBLEPOST]
Знам... ама зошто да ти кажам? Anyway, да не мислиш дека пејпал пијат по една чаша мастило пред работа?
не е од нигерија ниту од алжир туку беше на одмор дојден и фино ве прашав дали иам некој искуство со ова а не од нигерија и алжир што кажуваш :)

Член од
28 октомври 2011
Мислења
119
Поени од реакции
84
Види вака, ПП нема да те прифатат да верификуваш доколку ставиш картица од татко, мајка сестра а го користиш ПП на твое име а не па вака..

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Значи се има крај и се трпи, не мислите дека сте малце офтопик? Решавајте си ги селските муабети на друго место, ова е дискусија за PayPal.

Член од
29 јуни 2010
Мислења
22
Поени од реакции
11
Значи блокиран ми е акаунт што е отворен како словенски со картичка од тутунска од МК. Не ми е блокиран Америчкиот. Е сега на тој акаунт, значи оној што е отворен како словенски со картичка од тутунска од МК имам 350 евра заглавено. Америчкиот го отворив после тоа и со него се е во ред сега за сега.
Си наебал.

Член од
29 јуни 2010
Мислења
22
Поени од реакции
11
Извини што јазикот ми беше малку груб кон твојава изјава, ама мислам да не си играш со вакви комбинации, совен доколку не ти е грижа за парите кои ќе ги губиш. Знам некои луѓе што го направиле тоа со Словенија како резидентна земја и адреса од Македонија, еден имаше и од друга земја отворено преку PayPal, ништо не направија, Тутунска им ги блокира сметките, а мислам дека имаа претходно проблем и со PayPal, јас незнам од лично искуство, ама не би пробал, затоа што ќе биде после "СУМ НАЕБАЛ". :noze:

Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
Знам бе пуси, и оддамна ги имам тие пари прежалено, така да сега само си правам комбинации и гледам ако може да си ги земам, ако неможам јеби га, да сме здрави и живи само, пари ке напрајме.

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Не драматизирај ке ти дозволат да си ги подигнеш после неколку месеци.

Kajgana Shop

На врв Bottom