- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.277
- Поени од реакции
- 13.008
Koмунистите уште ве лажат!
Море, значи вие американците ве лажат како русите нас што не лажеа 48-ма.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koмунистите уште ве лажат!
Сите се сопственост на странци ама тоа нема врскаИма 29 страници позади овој пост шо е многу за читање. Веќе ми е јасно дека од НЛБ Тутунска картичките нема шанси да ги пуштаме преку Словенија. Од Стопанска преку Грција може ? Или преку било која друга банка шо е сопственост на странци ?
Може да ми објасните како функционира ова?
Ja registrirav karticata na paypal ,megutoa napraviv nekoja greska. ke ve molam za sovet
1. Karticata ne e na moe ime,a jas staviv moe ime i prezime.
2. Ne sum zabelezil deka imete sum go napisal bez edna bukva( poslednata mi fali,- namesto ivan mene mi stoj iva )
ke ima li nekoj problem!??
1Проблемот е лоциран.
Следен пат користи твоја картица.
А добро, шо е проблемот и Пејпал нема кај нас?
Владата,не се согласуваат заемно со законот да се поседуваат пари на странски сметки, а они пуздер напраија....
Можеби малку ми е непознато, иако сум ОХ-а 4та година, учам економија...Али не ми е јасно ова шо го збориш...
Значи кога ќе има некој пејпал ќе има странска сметка, а владата нема да може да има увид во неа - заради законот кој не и дозволува тоа да го прави (да гледа во странски сметки), right?
А кои се тие пуздер што напраија?
Можеби малку ми е непознато, иако сум ОХ-а 4та година, учам економија...Али не ми е јасно ова шо го збориш...
Значи кога ќе има некој пејпал ќе има странска сметка, а владата нема да може да има увид во неа - заради законот кој не и дозволува тоа да го прави (да гледа во странски сметки), right?
А кои се тие пуздер што напраија?